Cum i-a cucerit Jennifer Garner pe internauţi! «Ar trebui să ai propriul tău show»

jennifer-garner-internauti-video-bigudiuri.jpg

jennifer garner conduce cu bigudiurile prin oras
Jennifer Lopez i-a cucerit pe internauţi cu ultimul clip postat pe Instagram
Foto: Guliver/Splashnews

Jennifer Garner este „America’s Sweetheart”! Actriţa de 46 de ani are o imagine impecabilă, este mama a trei copii şi şi-a cucerit fanii cu naturaleţea şi jovialitatea sa. De un an, Jen este activă şi pe contul de Instagram, acolo unde le arată fanilor ce reţete prepară, cum colectează miere de la stupii săi, sau cum strânge ouă de la găini.

E frumoasă, cu un chip angelic şi are un zâmbet care te cucereşte pe loc. Jennifer Garner este o divă atunci când apare pe covorul roşu, iar acasă e o gospodină pricepută şi inventivă. Aşa i-a şi cucerit pe internauţii de pe Instagram.

După ce a trecut printr-o despărţire dureroasă, Jennifer pare să se fi vindecat complet. Actriţa s-a despărţit de Ben Affleck, tatăl celor trei copii, însă a rămas în relaţii bune cu el şi chiar a fost fotografiată în urmă cu câteva săptămâni în timp ce-l ducea la un centru de dezalcoolizare.

Cum i-a cucerit Jennifer Garner pe internauţi

Atunci când nu joacă în filme, Jen le împărtăşeşte fanilor activităţile ei zilnice şi o face într-un mod amuzant. S-a filmat în timp ce pregătea cozonaci, în timp ce colecta miere de la stupi, sau atunci când strângea ouă de la găinile din curte.

Cea mai nouă postare i-a mai adus un val de simpatie pe Instagram, acolo unde este urmărită de 3 milioane de fani. Jennifer Garner i-a făcut reclamă prietenei Reese Whiterspoon, care tocmai şi-a lansat o carte.

„Prietena mea Reese Whiterspoon a scris o carte plină cu de toate...reţete delicioase, lecţii de viaţă, familie. Este atât de amuzantă! Trebuie să o cumpăraţi! Ah, iar sfaturile sale despre bucle sunt ... ”, a scris Jennifer lângă videoclipul în care îşi pune părul pe bigudiuri.

Jen s-a filmat în timp ce citeşte din cartea prietenii sale cum să-ţi faci bucle. Şi asta nu e tot! După ce a terminat s-a urcat în maşină şi-a plecat cu bigudiurile pe cap să-şi ia copiii de la şcoală. Filmuleţul în care Jen conduce cu părul pus pe bigudiuri şi-i salută pe trecători este „delicios” şi i-a cucerit pe fani. „Eşti atât de naturală şi amuzantă! Ar trebui să ai propriul tău show!”, „eşti cea mai drăguţă prietenă pe care şi-o poate dori cineva”, „filmuleţul tău mi-a făcut ziua mai frumoasă”, „Eşti minunată, Jen”, i-au scris internauţii pe contul de Instagram.

Vezi aici clipul cu Jennifer Garner

 

Loading...

Citește și