Cum fac sex vedetele? Detalii uimitoare despre fetişurile lor. Justin Bieber e în top!

justin_sex.jpg

Justin Bieber
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Unii au fetişuri, alţii au contracte pe care le pun la dispoziţie pentru partenerii lor de-o noapte. Dar cu siguranţă că mai există şi gentlemeni în showbiz-ul american. Sau nici vorbă de aşa ceva?

John Mayer are un fetiş...

Se pare că prietena unei tipe, care a considerat că tot ce ţine de celebrităţi trebuie împărtăşit, a avut o întâlnire cu faimosul muzician după unul dintre concertele lui. Individa cu pricina a fost invitată de John în backstage, după ce se cunoscuseră într-un bar din oraşul în care concertase el, şi, una peste alta, lucrurile au început să se înfierbânte între ei...

De la o mică atingere s-a ajuns, pe nesimţite, la un sărut pasional, după care artistul a spus lucrurilor pe nume: “Lasă-mă să-ţi văd…” Am scrie “posteriorul”, dar nu e destul de explicit, pentru că John s-a referit strict la zona intimă a individei pe care nici măcar soarele n-o vede prea des. Oricum povestea dintre cei doi s-a cam terminat aici. Tipa n-o fi vrut să se simtă ca la un examen medical – de parcă ar fi avut probleme cu hemoroizii sau chestii de-astea deloc excitante – şi l-a lăsat pe Mayer cu buza umflată.

Află ce fetişuri au alte vedete, printre care şi Justin Bieber

Loading...