Cum arată tatuajul făcut de Angelina Jolie pentru Brad Pitt

daa.jpg

angelina parfum reclama tatuaj
Angelina este imaginea noului parfum ”Mon Guerlain”
foto: Hepta

Angelina Jolie (42 de ani) este imaginea noului parfum de la Guerlain, intitulat ”Mon Guerlain”, iar în spotul publicitar fanii îi pot admira ultimul tatuaj, despre care se spune că ar fi fost făcut pentru Brad Pitt.

În clipul de promovare a celebrului brand franțuzesc, Angelina arată impecabil. La fel de frumoasă este și în fotografiile realizate pentru promovarea parfumului.

angelina_jolie.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie a jucat în ”Lara Croft: Tomb Raider” în 2001
 

Frumoasa actriță apare într-o rochie albă, elegantă, cu ruj roșu aprins pe buze și un machiaj care îi scoate în evidență ochii. Însă nu la ochi sau buze s-au uitat fanii, ci la desenele pe care le poartă pe spate.

hepta_3472735.jpg

angelina parfum reclama tatuaj
Tatuajul a fost făcut cu puțin timp înainte de divorțul de Brad Pitt
foto: Hepta

 

O împătimită a tatuajelor, Angelina își lasă la vedere cel mai nou desen, care a fost bătut manual de un fost călugar, Ajarn Noo Kanpai.Tatuajele lui Ajarn sunt foarte populare în rândul vedetelor, scrie The Sun. Cara Delevigne și Michelle Rodriguez se numără printre celebritățile care au plătit sume uriașe pentru un tatuaj făcut de Ajarn.

hepta_3472737.jpg

angelina parfum reclama tatuaj
foto: Hepta

 

Tatuajul a fost făcut cu puțin timp înainte de divorțul de Brad Pitt, iar presa a scris că reprezintă un soi de incantație care să o lege spiritual pe Angelina de Brad.

Cum s-au cunoscut Brad Pitt și Angelina Jolie

Relația dintre cei doi s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru pelicula „Mr. and Mrs. Smith”. Inițial, Nicole Kidman trebuia să fie, în film, partenera lui Brad Pitt, însă actrița a renunțat în ultimul moment, locul său fiind luat de Angelina Jolie. Cei doi au negat că sunt împreună chiar și atunci când cei de la US Weekly au publicat imagini surprinzându-i pe amorezi în anul 2005 în ipostaze intime la o vilă pe care o închiriaseră în Kenya, în Diani Beach. 

angelina-si-brad.jpg

angelina parfum reclama tatuaj
Angelina și Brad au fost 12 ani împreună
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Brad și Angelina au anunțat că formează un cuplu abia în anul 2006, atunci când s-a aflat că cei doi așteaptă un copil. Shiloh Jolie-Pitt s-a născut în mai, 2006, în Namibia. În mai, 2008, Angelina anunța că este din nou însărcinată, urmând să nască gemeni. În iulie 2009 au sosit pe lume Knox și Vivienne iar primele imagini cu nou-născuții au fost vândute presei contra fabuloasei sume de 14 milioane de dolari. Angelina și Brad mai sunt părinții adoptivi ai lui Maddox, Zahara și Pax Thien. 

Actrița a depus actele de divorţ în septembrie 2016 și a cerut custodia totală a celor şase copii. Actrița și-a motivat decizia demonstrând diferențele iremediabile dintre ea și Brad Pitt.

loading...
Loading...

Citește și