Cum arată păpușa Beyonce. Face ravagii mai ceva ca artista în persoană

gettyimages-634991746.jpg

bey
cum arată păpușa Beyonce care face ravagii pe internet
foto:Getty Images

Apariția spectaculoasă a celebrei cântărețe Beyonce de la Premiile Grammy nu a fost trecută cu vederea. Imaginea cu ”regina” de la Gala decernării premiilor Grammi a fost imortalizată într-un mod foarte neașteptat, mai exact, într-o păpușă.

Superstarul în vârstă de 35 de ani a bătut toate recordurile pe Instagram cu fotografia inedită și originală prin care își anunța sarcina. Mai exact, a primit peste 10.750.000 de aprecieri.

Chiar dacă nu mai e atât de prezentă pe ecrane și în concerte, vedeta internațională continuă să inspire oamenii de pretutindeni. Drept dovadă, un artist Brazilian a creat o păpușă după chipul și asemănarea ei.

beyZoom
Beyonce și mini-Beyonce
foto: Instagram

 

Păpușa Beyonce însărcinată este o versiune în miniatură după apariția extravagantă a cântăreței de la Premiile Grammy. Toate detaliile au fost respectate de inventator, inclusive coroana de pe cap și sandalele.

beyZoom
Păpușa Beyonce este întruchiparea leită a artistei
foto: Instagram

 

Păpușa nu a fost scoasă la vânzare, dar face senzație pe rețelele de socializare, iar fanii ar fi dispuși oricând să o achiziționeze.

beyZoom
Păpușa Beyonce face ravagii pe internet
foto: Instagram

 

Artistul este cunoscut pentru manopera sa. Madonna, Rihanna, Britney Spears, Michael Kackson sau Ariana Grande sunt doar câteva personalități celebre pe care acesta le-a întruchipat în mini-păpuși.

loading...

Citește și

  • ciara

    Ciara (31 de ani) a oferit fanilor și întregii lumi un pictorial de senzație cu ea, însărcinată în nouă luni. Pozele au devenit virale pe internet și toți au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Așa arată o femeie extrem de sexi, cu foarte puțin timp înainte să nască.

  • iggy

    Frumoasa blondă, Iggy Azalea, în vârstă de 26 de ani, are unul dintre cele mai apetisante posterioare din showbiz, apariţiile sale fiind de fiecare dată admirate şi invidiate, în acelaşi timp. Iggy ştie perfect acest lucru şi alege ţinute care să îi scoată în evidenţă, atât posteriorul, cât şi coapsele proeminente.

  • lagend

    Chrissy Teigen, soţia lui John Legend şi regina Twitter-ului, a suferit de depresie postpartum după naşterea fiicei sale, Luna. Vedetei nu i-a fost uşor să-şi revină, dar a avut noroc de soţul ei iubitor.

  • E oficial! Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (47 de ani) se iubeşte cu Alex Rodriguez (41 de ani), unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, scrie “New York Post”.