Cum arată Pamela din „Dallas” la 69 de ani! Are un iubit superb și locuiește la fermă

victoria-principal-pamela-bobby-dallas.jpg

bobby pamela
Bobby și Pamela din Dallas, cuplul care a fascinat România în anii ’90
foto: Profimedia

Una dintre cele mei îndrăgite actriţe din serialul american „Dallas”, Victoria Principal, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta care a interpretat rolul celebrei pe Pamela Ewing locuieşte la o fermă şi e foarte activă pe reţelele sociale. Victoria Principal a fost rugată să revină în „Dallas”, dar a refuzat să mai facă parte din distribuție.

Primul episod din “Dallas” a fost difuzat de TVR în vara anului 1979

Victoria Principal a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în serialul „Dallas” timp de 9 ani, în perioada 1978 – 1987. Avea doar 27 de ani când a primit rolul, care i-a adus și un Glob de Aur în 1993. În România, primul episod din „Dallas” a fost difuzat de TVR în vara anului 1979, iar producția a creat isterie în rândul populației. Victoria Principal şi-a jucat atât de bine rolul, încât admiratorii din lumea întreagă îi trimiteau mesaje şi scrisori de felicitare. A fost o adevărată tragedie pentru fani și pentru producători când Pamela Ewing a decis să îl părăsească pe „soțul” Bobby Ewing și se retragă din serial. Din anul 2001, Victoria Principal nu a mai acceptat să joace în nici un serial sau film artistic. Ultima producţie în care actrița a jucat e „Titanii”, realizată de celebrul Aaron Spelling.

gettyimages-73249408.jpg

victoria principal
Victoria Principal are astăzi 69 de ani
foto: Profimedia

Victoria Principal, alias Pamela Ewing, s-a retras la ferma din Arizona

În ultimii ani, Victoria Principal s-a retras la ferma ei din Arizona, unde îşi petrece timpul alături de animalele sale. Actrița le filmează deseori şi publică filmulețele pe paginile ei de socializare. Victoria Principal e foarte activă pe Facebook şi, în afară de imaginile de la fermă, publică frecvent secvențe din reclamele produselor pe care le-a promovat și diverse amintiri, de la fotografii de arhivă, la copertele unor reviste pe care a apărut.

victoria-principal-rick-osborn.jpg

bobby pamela
Victoria Principal, pe plaja din malibu, alături de Rick Osborm
foto: Profimedia

Se iubește cu Rick Osborn, de profesie cameraman

Viața amoroasă a Victoriei Principal nu a fost tot timpul pe roze. În perioada 1978-1980, Pamela a fost măritată cu actorul Christopher Skinner, după care, până în 1982, s-a iubit cu Andy Gibb, solist în trupa Bee Gees. În 1985, Victoria Principal se căsătorește cu chirurgul plastician Harry Glassman, însă și de această dată ajunge la divorț (n.r. în 2006). Anul trecut, actrița a fost surprinsă pe plajă, în Malibu, de mână cu Rick Osborn, de profesie cameraman. Cei doi s-au cunoscut în 1990.

 

Citește și:

Uite cum arată azi starurile din «Dallas»

Victoria Principal: adevărata viaţă a Pamelei din „Dallas”

Loading...

Citește și