Cum arată la 50 de ani cel mai sexy actor de telenovele, Fernando Colunga

fernando_colunga_main.jpg

fernando colunga
Fernando Colunga, în telenovela ”Maria Mercedes”, 1992

A devenit cunoscut după ce a jucat în telenovele de mare succes, precum “Maria Mercedes”, “Esmeralda” sau “La Usurpadora”, a jucat alături de vedete precum Thalia, Lucero sau Gabriela Spanic și a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori de telenovele. La 50 de ani, Fernando Colunga și-a pierdut, parcă, aerul macho de altădată, dar și-a păstrat intact farmecul.

Fernando Colunga Oliveras s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic şi şi-a dorit încă de mic să fie actor. O vreme a lucrat ca barman, apoi a absolvit Universitatea din Mexic, cu diplomă de inginer, dar după ce a fost sfătuit de un amic, Fernando a mers la studiourile Televisa, unde s-au făcut cele mai de succes telenovele.

A luat-o de jos, mai întâi ca figurant în producţii de succes. Un producător i-a remarcat mai întâi fizicul impresionant, apoi și-a dat seama că are talent și l-a distribuit în primele sale roluri. Succesul a venit imediat, în unele din cele mai apreciate telenovele din toate timpurile, “Maria Mercedes”, “Esmeralda” sau “La Usurpadora”.

Colunga a început să fie tot mai solicitat de producători. Deşi se zvoneşte că s-a iubit cu vedete precum Thalia sau Blanca Soto, actriţe care i-au fost şi partenere pe platourile de filmare, actorul a ştiut să păstreze discreția asupra vieţii sale private.

Cât despre carieră, mereu s-a reinventat, a obţinut roluri noi şi şi-a schimbat look-ul, iar în 2015 a jucat într-o nouă producţie de succes, “Passion y poder”, alături de Marlene Favela şi Susana Gonzalez.

fernando colungaZoom
Fernando Colunga, în cel mai recent rol al său din telenovela ”Passion y poder”
loading...

Citește și

  • joana benedek

    Una dintre puţinele actriţe românce care a jucat în telenovele, a renunţat la carieră şi s-a pocăit. Joana Benedeck, fosta divă sexy a telenovelelor îşi petrece acum viaţa în rugăciuni şi pocăinţă în Mexic.

  • gabriela spanic

    Gabriela Spanic a trăit în 42 de ani de viaţă cât nu a trăit în cele 20 de telenovele în care a jucat. Transformată cu totul de operațiile estetice, victima unei tentative de otrăvire, cea mai iubită actriță de telenovele a ajuns și în România în urmă cu 11 ani, când a avut o apariție în "Numai iubirea". Lucian Viziru a fost atunci norocosul care i-a furat un sărut.

  • florin piersic filmari lacrimi de iubire

    După sucesul telenovelei „Numai iubirea”, producătorii postului tv ACASĂ au continuat să creeze noi poveşti. Dacă „Păcatele Evei” a avut mici probleme, „Lacrimi de iubire” a mers strună şi a avut succes imediat, mai ales că din distribuţie face parte şi Florin Piersic.

  • O ţară întreagă a vizionat, cu sufletul la gură, telenovela ”Numai iubirea”. Dar dacă pe ecran toate erau perfecte, iată că în culise se petreceau tot felul de drame. Despre toate acestea a povestit scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa,“„Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.