Cum arată fotomodelele în viaţa reală. Vei rămâne uimit

jkbkbhjhv.png

fotomodele reviste
Fotomodelele din reviste nu arată la fel de bine în viața reală
Foto captură video/Youtube

Toate fotomodelele din reviste, mai ales cele care apar în costume de baie în celebra revistă Sports Illustrated, arată perfect, cu trupuri de zeițe. Dar adevărul este unul cât se poate de diferit.

Înainte de a realiza şedinţe foto pentru reviste, fotomodele sunt ajutate de o întreagă echipă care se asigură că imaginea lor arată perfect, relatează Businessinsider.com. Pentru ca acest lucru să fie posibil, fetele lucrează la aspectul lor alături de profesioniști în machiaj, stiliști, experți care știu cum să manipuleze lumina care le pune în evidență, iar apoi intervin desigur programele de editare fotografică.

Iată cum arată în viaţa de zi cu zi 24 dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • cele mai inalte fotomodele

    Se spune că bărbații preferă femeile înalte și slabe, în defavoarea celor cu forme mai rotunde. Același gen de femei este preferat și de designeri. Click! îți arată care sunt cele mai înalte fotomodele din lume.

  • Brazilia este cea mai bine reprezentată ţară în topul celor mai sexy fotomodele din lume. Într-un clasament al celor mai de succes modele din lume există o singură tânără care are mai puţin de 25 de ani, iar cea mai „experimentată" este Heidi Klum, la cei 36 de ani ai săi.

  • Toni Garrn Leonardo DiCaprio sarut

    Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori ai lumii. De-a lungul carierei sale a fost nominalizat de cinci ori la Premiile Oscar şi de zece ori la Premiile Globul de Aur. În 2010, actorul a câştigat Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru filmul The Aviator, iar în 2013 a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-un musical /comedie pentru rolul din filmul Lupul de pe Wall Street.

  • oamenii strazii the street store

    În România, există peste 15.000 de persoane fără adăpost, dintre care mai mult de 5.000 trăiesc în București. Un proiect umanitar prezintă prima ședință foto care i-a avut drept modele chiar pe oamenii străzii din Capitală. Inițiativa se bucură deja de success pe internet și are susținerea unor artiști români.