Cum arată fiica lui Paul Walker? Are 19 ani şi un zâmbet care ne aduce aminte de actorul din „Fast and Furious“

meadow_walker_si_paul_walker.jpg

Meadow Walker, alături de Paul Walker
foto: Facebook

În urmă cu aproape cinci ani, actorul Paul Walker, cunoscut datorită rolului din filmele „Fast and Furious“, îşi pierdea viaţa în urma unui accident rutier, iar întreaga planetă era profund îndurerată.

În 2015, fiica actorului, Meadow Walker, care astăzi are 19 ani, a pus bazele Fundaţiei Paul Walker, al cărei obiectiv este protejarea vieţuitoarelor din oceane. Mai mult decât atât, în fiecare an Meadow le acordă burse studenţilor şi cercetătorilor interesaţi de acest domeniu.

 

Zilele trecute, Meadow a anunţat că Fundaţia Paul Walker a premiat-o în acest an pe tânăra Shelby O’Neil, care a creat hashtagul #NoStrawNovember şi organizaţia non-profit Jr Ocean Guardians, prin care îi învaţă pe tineri care sunt riscurile poluării cu obiecte din plastic.

 

Despre Meadow au vorbit recent şi fraţii regretatului actor, Cody şi Caleb, care pregătesc documentarul „I am Paul Walker“. Cei doi au spus că nepoata lor nu apare în film, deoarece ea nu şi-a dorit o astfel de expunere, fiind o fată simplă, care nu vrea să apară în atenţia presei.

 

Iată cum arată Meadow, fiica regretatului actor Paul Walker

loading...
Loading...