Cum arată David Hasselhoff la 66 de ani! Imaginile cu el din filmul «Baywatch» sunt o amintire

david-in-tinerete

David Hasselhoff a furat suspine multor domnişoare datorită rolului său din Baywatch
Foto:GettyImages

Timpul trece şi îşi lasă amprenta asupra tuturor, chiar şi a vedetelor care au fost considerate cândva modele de frumuseţe, având mii sau zeci de mii de admiratori în toată lumea. Robert Redfort (82 de ani) şi David Hasselhoff (66 de ani) făceau multe domnişoare să suspine în urmă cu 40 de ani, însă în prezent au ajuns să fie nişte bătrânei simpatici.

David Hasselhoff a jucat în filmul Baywatch, din anul 1989, rolul unui salvamar bine sculptat, gata oricând să îi salveze pe cei aflaţi la ananghie şi care se aventurau în larg. Anii au trecut iar imaginea unui bărbat sculptat, cu o podoabă capilară neagră, demnă de invidiat a fost înlocuită cu cea a unui pensionar care a rămas totuşi prieten cu sala de sport. 

david-in-tinerete

david hasselhoff in tinerete
Aşa arăta David Hasselhoff atunci când juca în filmul Baywatch
Foto:Profimedia

Poate că si soţia lui David, mai mică cu aproximativ 30 de ani, are un rol important în păstrarea stării de spirit pozitive şi a energiei. Dovada? În toate fotografiile în care apare alături de ea, David adoptă o postură protectoare şi are un zâmbet sincer, care exprimă fericirea. Recent cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o vacanţă în Spania, iar fotoreporterii i-au surprins comportându-se ca un cuplu aflat în luna de miere, ţinându-se de mână pe stradă sau plimbându-se pe plajă.

david-si-sotia-sa

David Hasselhoff este căsătorit cu Catherine din anul 2018. Între ei este o diferenţă de vârstă de aproximativ 30 de ani
Foto:Profimedia

Catherine şi David s-au întâlnit în anul 2012, atunci când aceasta l-a abordat pe David pentru a-i cere un autograf. Vedeta a fost vrăjită de frumuseţea lui Catherine, iar relaţia lor de iubire a înflorit.  În anul 2018, cei doi au avut parte de o nuntă de vis, luxoasă în Puglia, Italia. 

David a vorbit de mai multe ori despre soţia sa folosind termeni la superlativ. "Nu am vrut ca ea să plece. Voiam să o prind veşnic în mrejele mele pentru că ea este cea pe care o iubesc din suflet, aşadar am îngenuncheat şi am întrebat-o dacă vrea să îmi fie soţie. Întrebarea a fost una venită din inimă, nu dintr-o obligaţie. Celălalte căsătorii ale mele au fost mai mult din obligaţie, provenite din ideea că este necesar să mă căsătoresc cândva, asta este cu totul altceva. Cu Catherine m-am căsătorit pentru că mi-am dorit din adâncul inimii acest lucru, declara actorul",pentru dailymail.co.uk, în urmă cu ceva timp.

Loading...