Cum arată, acum, Pamela din Dallas. A ajuns de nerecunoscut!

victoria1.jpg

victoria principal
Victoria Principal, alături de Harry Glasman, soțul ei
Foto: Getty Images

Celebra Pamela din Dallas a împlinit 66 de ani pe 3 ianuarie. Operaţiile estetice i-au distrus, însă, faţa Victoriei Principal care arată groaznic acum, deşi a fost căsătorită câţiva ani buni cu esteticianul Harry Glasman și era o pasionată a cărților despre sănătate și îngrijire corporală.

Actriţa s-a retras din lumea televiziunii şi a filmului în 2001, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”. Timp de 9 ani a interpretat, poate, cel mai îndrăgit personaj dintr un serial TV, pe Pamela Ewing Barnes din Dallas, soţia lui Bobby Ewing (Patrick Duffy). A părăsit serialul mai devreme decât și-ar fi dorit fanii.

 

victoria4.jpg

victoria principal, dallas, pamela
Victoria Principal acorda un interviu cu ocazia decernării Premiilor Emmy, în Los Angeles. Totul se întâmpla pe 20 septembrie 1987. Victoria tocmai ce punea punct celui de-al doilea său mariaj.
Foto: AP

 

Ce nu ştiţi despre Victoria Principal

Tânăra Victoria Ree Principal, pe numele său adevărat, s-a născut pe 3 ianuarie 1950 în Fukuoka, Japonia, tatăl ei fiind sergent la Air Force. Acesta a fost transferat în mai multe localităţi, aşa că familia ei a locuit în Londra, Georgia, Puerto Rico, Massachusetts şi Florida. Victoria, împreună cu sora sa, au frecventat în jur de 17 şcoli diferite.

Timp doi ani a studiat la Academia Regală de Balet. Încă din adolescenţă îşi dorea să devină actriţa şi a studiat la Royal Academy of Dramatic Art, iar apoi a făcut studii şi în domeniul medicinei.

La vârstă de 18 ani a suferit un accident de maşină, iar după ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat că model. În timpul liber, participa la audiţii pentru a intra în lumea artistică. În 1971 s-a mutat în Los Angeles şi, un an mai târziu, a debutat în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Globurile de Aur.

După nouă ani în care a interpretat rolul Pamelei în serialul “Dallas”, Victoria Principal şi-a înfiinţat propria companie de producţie de film, "Victoria Principal Productions", precum și propria linie de produse de îngrijire a pielii.

 

victoria2.jpg

victoria principal, dallas, pamela
Victoria Principal, de nerecunoscut, la o gală, în anul 2007
Foto: Getty Images

 

victoria3.jpg

victoria principal, dallas, pamela
Victoria Principal, după alte operații estetice, în vara lui 2008
Foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • lucy dallas charlene tilton

    Vă mai amintiţi de nepoata blondă a lui J.R. Ewing din serialul fenomen “Dallas”? Actriţa Charlene Tilton a crescut pe platourile serialului şi s-a maturizat, iar azi, 1 decembrie, îşi aniversează ziua de naştere

  • dallas brad pitt shalane mccall

    Brad Pitt, idolul a milioane de femei, împlinește astăzi (n.r. 18 decembrie) 52 de ani. Mulți dintre noi nu își mai amintesc că, la debutul său în lumea mare a cinematografiei, Brad Pitt a apărut în câteva episoade din serialul "Dallas". Chiar dacă nu a fost de impact, personajul interpretat de Brad Pitt a rămas în istoria televiziunii. Click îşi spune ce s-a întâmplat atunci.

  • A reînceput ”Dallasul”! Două milioane de români au urmărit săptămâna trecută primul episod cu sufletul la gură. Serialul original a bătut toate recordurile de audienţă din istorie şi se aşteaptă ca şi continuarea sa să devină un fenomen, închinat întru totul lui Larry Hagman.

  • Cel mai iubit actor din serialul "Dallas", Patrick Duffy a avut parte de o tragedie în timp ce filma pentru producţia care i-a adus celebritatea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1