Cum arată actorii care au interpretat cele mai înfiorătoare personaje din filmele horror

filme_de_groaza.jpg

filme de groaza
Nu ți-ar veni să crezi cum arată actorii și actrițele care au interpretat cele mai înfiorătoare personaje de groază
Foto: The Sun

Anumite filme de groază ne-au dat fiori pe șira spinării, iar unor persoane chiar le-au marcat copilăria, într-atât de bine au fost realizate. Dar nimic n-ar fi fost posibil dacă actorii care au interpretat rolurile cheie de monștri, fantome sau psihopați ucigași, n-ar fi fost mascați să întruchipeze cele mai urâte coșmaruri.

V-ați întrebat vreodată cum arată actorii și actrițele care au interpretat aceste roluri terifiante și care v-au făcut să dormiți cu lumina aprinsă? Ei bine, în realitate aceștia arată cât se poate de umani, iar, potrivit The Sun, nici n-ai crede că unii dintre ei s-ar fi aflat în spatele acelor măști.

Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai înfiorătoare personaje din cele mai celebre filme de groază și la actorii și actrițele care le-au interpretat.

Valak – Bonnie Aarons ("The Conjuring 2")

conjuring.jpg

film horror
Foto: The Sun/Twitter

Freddy Krueger – Robert Englund ("A Nightmare On Elm Street")

kruger.jpg

filme de groaza
Foto: The Sun/Getty

Alien – Bolaji Badejo ("Alien")

nintchdbpict000311474812.jpg

filme de groaza
Foto: The Sun/Twitter

Pale Man – Doug Jones ("Pan’s Labyrinth")

pan.jpg

filme de groaza
Foto: The Sun/Getty

Pennywise – Tim Curry ("It")

Kayako – Takako Fuji ("The Grudge")

fantoma.jpg

filme de groaza
Foto: The Sun/Twitter

Regan Macneil – Linda Blair ("The Exorcist")

exrocist.jpg

filme de groaza
Foto: The Sun/Twitter
Loading...

Citește și

  • filme artistice cu scene de sex real

    Atât nuditatea, cât și scenele de amor din filme au fost mereu un subiect controversat. La Hollywood scenele de sex nesimulate au câştigat teren, în ultimii ani, regizorii arătând fără jenă masturbare, sex în grup şi ejaculare. În acest articol veți găsi o listă cu 9 filme cu scene de sex real, în care apar actori care fac dragoste "pe bune".

  • Cu toții știm că orice lucru cere sacrificiu, chiar și arta. Este o afirmație valabilă și pentru câteva dintre actrițele autohtone, care au decis să scape de inhibiții și de haine pentru niște roluri remarcabile în producții românești. Cu ele a început erotismul în cinematografia de după 1989.