Cum a ajuns să arate La Toya Jackson la 63 de ani. Este transformată de operațiile estetice

la_toyaaa.jpg

Operațiile estetice o fac pe sora mai mare a lui Michael Jackson să semene leit cu el
Foto: Profimedia

La Toya Jackson a ajuns să nu mai arate deloc cum arată în urmă cu ani buni. Deși are 63 de ani, sora mai mare a celebrului cântăreț, Michael Jackson este acum transformată de operațiile estetice.

La Toya Jackson arată demențial la corp și este foarte atentă la cum apare la evenimentele mondene. Însă operațiile estetice îi fac probleme, iar acum, La Toya Jackson este total schimbată și îi calcă pe urme fratelui mai mic.

profimedia-0478451755.jpg

La Toya Jackson, de nerecounoscut la un eveniment monden
Foto: Profimedia

La Toya Jackson, în vârstă de 63 de ani, refuză să accepte faptul că trecerea timpului lasă urme pe chipul oricui şi pare să apeleze din ce în ce mai des la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se menţine tânără. Nimic din fizionomia din prezent nu mai aminteşte de La Toya de acum 20 de ani, iar rinoplastia prin care a trecut pentru a-şi modifica forma nasului nu a fost una dintre cele mai reuşite. Vedeta a apelat şi la albirea tenului, căci este vizibilă diferenţa de ton dcă am compara imaginea sa de acum cu cea pe care o avea înainte de a investi mii de dolari în diferite tratamente de înfrumuseţare şi intervenţii.

profimedia-0478451759.jpg

Foto: Profimedia

La Toya a recunoscut la un an după moartea lui Michael, în timpul unui interviu acordat în 2010, că suferă de vitiligo (n.r. boală care se manifestă prin depigmentarea pielii) exact ca fratele ei mai mic.

Nu de puţine ori modificările estetice ale lui La Toya au fost analizate de către specialişti, mai ales că în familia sa există un precedent în acest sens. În prezent artista pare să exagereze cu ajustările care riscă să îi strice aspectul, nu să-i aducă îmbunătăţiri în vreun fel.

Sora lui Michael Jackson a avut întotdeauna curajul să facă ceea ce îşi doreşte, chiar dacă se va lovi de opoziţia celor din jur sau de comentariile lor răutăcioase. Tocmai de aceea a fost considerată oaia neagră a familiei, iar eticheta a persistat întrucât artista a avut îndrăzneala să apară goală în revista Playboy, spre indignarea tuturor.

images_10.jpg

Aşa arăta La Toya Jackson în adolescenţă, cu mult înainte de a descoperi operaţiile estetice
Foto: Getty
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1