Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei din lume

shutterstock-1563069658.jpg

Regina plăteşte în mod voluntar impozite locale @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Regina Elisabeta a II-a se află de 70 de ani pe tronul Marii Britanii, timp în care a reuşit să ajungă una dintre cele mai bogate femei din lume. Potrivit Forbes, monarhul britanic are o avere estimată la peste jumătate de miliard de dolari. Dar cum a reuşit regina să câştige aceşti bani şi ce face pentru ei?

530 milioane dolari: aceasta este averea suveranei Marii Britanii. Este vorba atât de lichidităţi, cât şi de diverse proprietăţi şi investiţii. Dar şi supuşii familiei regale contribuie financiar, căci o parte din impozitele lor merg către fmilia regală, pentru diversele „servicii“ pe care le prestează aceştia în slujba poporului britanic.

Grantul suveran, publicat de Royal Household, este, în esenţă, declaraţia financiară a reginei şi arată câţi bani primeşte aceasta în fiecare an. Acest raport anual plasează Casa Regală – din punct de vedere al transparenţei financiare – la acelaşi nivel cu alte instituţii ale statului.

Citește aici detalii neștiute despre cea mai longevivă regină a lumii, regina Angliei, Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1