Culisele Premiilor Oscar 2016: cum s-au pregătit celebritățile

enhanced-26678-1456714577-7_2.png

oscar 2016
Celebritățile s-au răsfățat cu delicii culinare și s-au pozat înainte de decernarea premiilor
Foto: Instagram

Numeroase celebrități au avut parte cu siguranță de momente de neuitat la Gala Premiilor Oscar 2016, duminică noapte spre luni dimineață (28-29 februarie) Fie că au fost nominalizate pentru un premiu sau că doar și-au dorit să se bucure de experiența de a păși pe covorul roșu, vedetele au trebuit să se pregătească intens pentru prestigioasa festivitate.

Celebritățile s-au pregătit fiecare în felul său înainte de Gala Premiilor Oscar 2016. Acestea au preferat să se delecteze cu câteva gustări sau au făcut poze cu prietenii pentru a surprinde momentul dinainte de ceremonie, conform Buzz Feed.

Vedetele nu au ezitat să își arate rochiile și bijuteriile chiar înainte de începerea ceremoniei de decernare a premiilor, pentru a nu strica surpriza. Cele mai multe celebrități s-au fotografiat în diferite ipostaze și au publicat pozele pe paginile lor de Instagram. Bree Larson a părut foarte relaxată înainte de Gala Premiilor Oscar 2016 și a preferat să se delecteze cu un mic dejun sănătos - pentru o seară perfectă, trebuia să aibă și o dimineață ca la carte.

Indiferent de felul în care s-au pregătit starurile de la Hollywood, ele au strălucit chiar și înainte de marele eveniment și nu i-au lăsat pe fani să aștepte prea mult pentru a le vedea ținutele impresionante.

 • celebritati oscar
  Kris Kardashian
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Jared Leto alături de amicul său, Alessandro Michele
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Sofia Vergara a ronțăit câteva gustări înainte de decernarea premiilor
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Giuliana Rancic uitându-se la un medalion de la Ryan Seacrest, oferit cu ocazia aniversării a zece ani ca gazde la covorul roșu de la Oscar
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Sophie Turnernu a ratat ocazia de a-și arăta întrun "selfie" coafura înainte de decernarea premiilor
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Olivia Munn a primit a primit câteva baloane de la Stella McCartney
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Priyanka Chopra și-a pregătit bijuteriile cu diamante înainte de ceremonie
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Brie Larson a servit un mic dejun sănătos înainte de ceremonie
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Naomi Watts și Liev Shreiber
  Foto Instagram
 • celebritati oscar
  Pharell Williams și Helen Lasichanh
  Foto Instagram
 • Maximize

1/10
Loading...

Citește și

 • brie larson actrita room oscar

  Cel mai râvnit trofeu din industria cinematografiei a fost câștigat de actrița Brie Larson (26 de ani), pentru rolul din filmul „Room” (2015). Click! îți spune cine este tânăra care le-a lăsat cu buza umflată pe actrițele mult mai experimentate Cate Blanchett (46 de ani) și Charlotte Rampling (70 de ani).

 • the revenant leonardo di caprio oscar

  A cincea oară a fost cu noroc. Leonardo DiCaprio a câștigat, la 41 de ani, Oscarul pentru rolul principal din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori până acum pentru categoria „Cel mai bun actor în rol principal” și o dată pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”, dar 2016 a fost anul victorios. Actorul a pus în sfârșit mâna pe râvnita statuetă.

 • Noaptea surprizelor! Cea de-a 88-a ediţie a Oscarurilor va fi transmisă în noaptea de duminică spre luni (28-29 februarie), începând cu ora 01:30, în direct din Los Angeles de Digi24 şi DigiFilm. Transmisiunea se încheie la 06:00. Evenimentul poate fi urmărit şi pe site-ul Click.ro.

 • leonardo dicaprio

  Leonardo DiCaprio este numele ce se află pe buzele tuturor în aceste zile, în contextul în care în seara de 28 februarie are loc în Los Angeles gala de decernare a Premiilor Oscar. Foarte multe persoane sunt curioase și în legătură cu cine este persoana care îl va însoți la gală.

 • oscar 2016 castigatori brie larson leonardo dicaprio

  Cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar și-a desemnat câștigătorii. Click! îți prezintă lista completă a celor care au intrat în posesia râvnitelor statuete.

 • leonardo dicaprio oscar 2016 the revenant

  Ce-a de-a 88-a ediție a premiilor Oscar și-a desemnat câștigătorii. Anca Grădinariu, jurnalist și critic de film, a comentat pentru Click! rezultatele galei din acest an.