Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar

cuba-gooding-jr-hartuire-sexuala.jpg

Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar
Foto: Arhivă personală

Încă o vedetă de la Hollywood este în centrul unui scandal de hărţuire sexuală! Cuba Gooding Jr., în vârstă de 51 de ani, a fost acuzat de hărțuire sexuală și arestat de forțele de ordine, după ce o femeie în vârstă de 30 de ani a depus plângere împotriva sa, explicând că acesta a pipăit-o într-un bar din New York.

Actorul de Oscar neagă acuzațiile făcute de femeie, însă problema este că aceasta este a doua reclamație de acest gen, în decursul ultimei săptămâni. Starul susține că reclamanta vrea doar să obţină celebritate prin acest mijloc. Avocatul vedetei a explicat că are de partea lui filmările făcute de camera de supraveghere, care demonstrează că actorul nu ar fi făcut niciun gest indecent. Tocmai aceste înregistrări îl incriminează, însă, pe star.

Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar

Cu toate acestea, având în vedere faptul că actorul are pe numele lui deja două reclamații pe care două femei diferite le fac împotriva lui într-o săptămână, autoritățile au fost nevoite să ia măsuri.

Mai mult decât atât, TMZ a dat publicității imagini din barul în care a avut loc incidentul, în care se vede clar cum Cuba Gooding Jr. o pipăie pe sâni pe femeia respectivă.

cubajr-agresiune-sexuala.jpg

Din imaginile obținute de la camerele de supraveghere ale barului se poate observa cum actorul și-a pus mâna pe bustul femeii
Foto: TMZ

Acesta s-a predat la poliție, după care a fost imediat arestat preventiv. Cuba Gooding Jr. s-a prezentat la sediul poliției din Manhattan, de unde ulterior a fost escortat la tribunal în cătușe. Actorul a fost inculpat pentru „atingeri nesolicitate”.

Avocatul actorului american, Mark Heller, a pledat nevinovat în numele clientului său. Judecătorul a stabilit o nouă înfățișare pentru data de 26 iunie.

Filmul incidentului

Femeia respectivă i-a dat un pahar cu apă actorului, care se afla sub influența alcoolului în momentul agresiunii. Victimna a reacționat vehement după ce a fost pipăită de vedetă, fiind nevoie de intervenția agenților de pază pentru calmarea spiritelor. Nu se știe dacă Cuba Gooding Jr. și femeia se cunoșteau. Aceasta a chemat polițiștii, însă actorul a plecat din local înainte de sosirea forțelor de ordine.

 

 

Loading...

Citește și

  • cuba gooding jr blonda miami

    Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost văzut în compania a nenumărate femei, fără a avea vreo relaţie serioasă cu vreuna. Sâmbătă, actorul în vârstă de 50 de ani a fost văzut flirtând cu o jună blondă care îi aţâţa interesul fluturându-i sub nas fundul ei sexy. Cuba Gooding Jr. bea un vin roze şi se bronzează pe un şezlong, în Miami, SUA.

  • Şoc la Hollywood! Una dintre căsniciile cele mai trainice s-a destrămat. Actorul Cuba Gooding Jr. (46 de ani) şi soţia sa, Sara Kapfer, divorţează după 20 de ani de viaţă împreună, spre uimirea tuturor.