Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar

cuba-gooding-jr-hartuire-sexuala.jpg

Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar
Foto: Arhivă personală

Încă o vedetă de la Hollywood este în centrul unui scandal de hărţuire sexuală! Cuba Gooding Jr., în vârstă de 51 de ani, a fost acuzat de hărțuire sexuală și arestat de forțele de ordine, după ce o femeie în vârstă de 30 de ani a depus plângere împotriva sa, explicând că acesta a pipăit-o într-un bar din New York.

Actorul de Oscar neagă acuzațiile făcute de femeie, însă problema este că aceasta este a doua reclamație de acest gen, în decursul ultimei săptămâni. Starul susține că reclamanta vrea doar să obţină celebritate prin acest mijloc. Avocatul vedetei a explicat că are de partea lui filmările făcute de camera de supraveghere, care demonstrează că actorul nu a făcut niciun gest indecent. Tocmai aceste înregistrări îl incriminează, însă, pe star.

Cuba Gooding Jr, arestat după ce a pipăit o femeie într-un bar

Cu toate acestea, având în vedere faptul că actorul are pe numele lui deja două reclamații pe care două femei diferite le fac împotriva lui într-o săptămână, autoritățile au fost nevoite să ia măsuri.

Mai mult decât atât, TMZ a dat publicității imagini din barul în care a avut loc incidentul, în care se vede clar cum Cuba Gooding Jr. o pipăie pe sâni pe femeia respectivă.

cubajr-agresiune-sexuala.jpg

Din imaginile obținute de la camerele de supraveghere ale barului se poate observa cum actorul și-a pus mâna pe bustul femeii
Foto: TMZ

Acesta s-a predat la poliție, după care a fost imediat arestat preventiv. Cuba Gooding Jr. s-a prezentat la sediul poliției din Manhattan, de unde ulterior a fost escortat la tribunal în cătușe. Actorul a fost inculpat pentru „atingeri nesolicitate”.

Avocatul actorului american, Mark Heller, a pledat nevinovat în numele clientului său. Judecătorul a stabilit o nouă înfățișare pentru data de 26 iunie.

Filmul incidentului

Femeia respectivă i-a dat un pahar cu apă actorului, care se afla sub influența alcoolului în momentul agresiunii. Victimna a reacționat vehement după ce a fost pipăită de vedetă, fiind nevoie de intervenția agenților de pază pentru calmarea spiritelor. Nu se știe dacă Cuba Gooding Jr. și femeia se cunoșteau. Aceasta a chemat polițiștii, însă actorul a plecat din local înainte de sosirea forțelor de ordine.

 

 

Loading...

Citește și

  • cuba gooding jr blonda miami

    Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost văzut în compania a nenumărate femei, fără a avea vreo relaţie serioasă cu vreuna. Sâmbătă, actorul în vârstă de 50 de ani a fost văzut flirtând cu o jună blondă care îi aţâţa interesul fluturându-i sub nas fundul ei sexy. Cuba Gooding Jr. bea un vin roze şi se bronzează pe un şezlong, în Miami, SUA.

  • Şoc la Hollywood! Una dintre căsniciile cele mai trainice s-a destrămat. Actorul Cuba Gooding Jr. (46 de ani) şi soţia sa, Sara Kapfer, divorţează după 20 de ani de viaţă împreună, spre uimirea tuturor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0