Cu sânii lăsați pe-afară: o vedetă a pățit rușinea pe covorul roșu!

lorde2.jpg

lorde met gala
S-a făcut de râs pe covorul roșu la Met Gala
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Recunoscută pentru ținutele sale conservatoare, o tânără solistă s-a făcut de râs pe covorul roșu de la Met Gala!

Conform Dailymail, Lorde (19 ani) a fost victima creației vestimentare semnată de Valentino, fiind surprinsă de fotografi cu sânul stâng ieșit în afara rochiei. Cântăreața a scos în evidență puțin mai mult decât intenționa. În plus, Lorde a stârnit câteva întrebări întrucât avea mâna stângă imobilizată într-o fașă ghipsată, nimeni neștiind când a reușit să se lovească.

 

lorde.jpg

lorde met gala
Lorde a fost văzută împreună cu Taylor Swift, cea mai bună prietenă a sa
Foto: Guliver/Rex Features

lorde1.jpg

lorde met gala
Lily Collins, Pierpaolo Piccioli, Rachel McAdams, Maria Grazia Chiuri, Lorde, Miles Teller șiZoe Kravitz, pe covorul roșu la Met Gala
Foto: Getty Images

 

 

 

Loading...

Citește și

 • lady gaga met gala

  Tema pentru anul acesta de la Met Gala a fost "Manus x Machina: Moda într-o eră a tehnologiei" s-a potrivit ca o mănușă pentru excentrica Lady Gaga. Având o coafură demnă de anii '80, solista și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută cu o tentă vintage, purtând cu jachetă Versace care te trimitea cu gândul la o placă de circuit electronică și încălțată în niște platforme care sfidau gravitația.

 • beyonce met gala

  La o săptămână după ce a alimentat zvonurile despre destrămarea mariajului său, Beyonce și-a făcut apariția luni seară (3 mai), la Met Gala, neînsoțită de soțul ei, rapperul Jay Z.

 • nicki minaj met gala

  Se spune că Met Gala este, pentru industria modei, aproape la fel de importantă precum premiile Oscar pentru industria filmului. Muzeul Metropolitan din New York a fost luni seară (n.r. 3 mai) gazda celor mai importante celebrități din lumea muzicii și a filmului. Indiferent de tema costumației aleasă în fiecare an, Met Gala garantează slipire, vivacitate și non-conformism.

 • madonna sani fund met gala

  Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.