Cu părul de la subraț la vedere pe covorul roșu de la Globurile de Aur!

lola_kirke_main.jpg

lola kirke
Lola Kirke, o apariție inedită la Globurile de Aur
foto: Getty Images

Rochiile, bijuteriile și pantofii sunt punctele de atracție în defilarea starurilor pe covorul roșu la decernarea unor premii de talia Globurilor de Aur. Pentru Lola Kirke, lucrurile au stat însă puțin altfel. Fotografii au observat în primul rând părul de la subraț.

Tânăra de 26 de ani, sora mai mică a starului din ”Girls” Jemima Kirke, a vrut folosit covorul roșu de la Globurile de Aur 2017 pentru a transmite un mesaj. Lola și-a expus subsuorile neepilate și a atras astfel atenția tuturor.

Lola a ales pentru ceremonia de duminică, 8 ianuarie, o rochie roz pal, cu corset, fără umeri, atfel încât oricine să poată observa părul de la subraț. Nu prima oară când tânăra se afișează astfel. În decembrie 2015, Lola a pozat pentru numărul din decembrie al revistei Vanity Fair, unde își expune mândră subsuorile neepilate.

lola_kirke_gettyimages-631240940.jpg

lola kirke
Lola Kirke, o apariție inedită la Globurile de Aur
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

 • meryl streep

  Meryl Streep (67 de ani) a oferit cel mai puternic moment de la decernarea Globurilor de Aur. Onorată pentru întreaga carieră, actrița a ținut un discurs tulburător, în care a făcut referire, fără să-l numească, la președintele ales al SUA, Donald Trump.

 • donald trump

  Donald Trump n-a rămas dator după atacul dur al lui Meryl Streep de la Globurile de Aur 2017. Acuzat că are ”instinctul de a umili” și că instigă la violență prin comportamentul lui, președintele ales al Statelor Unite a declarat că nu se putea aștepta la altceva din partea ”susținătorilor” lui Hillary Clinton.

 • rumer willis fiica demi moore bruce willis globurile de aur costum brans romanesc

  Rumer Willis, fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, a atras toate privirile pe covorul roşu al Galei Gold Meets Golden din Los Angeles. Bruneta, despre care specialiştii din industria de entertainment americană spun că este etalon al noii generaţii de staruri de la Hollywood, şi-a făcut apariţia purtând un costum roşu elegant creat de un celebru brandul vestimentar românesc, preferat de vedetele noastre.

 • jessica biel

  Ținute sofisticate, coafuri impecabile și zâmbete de copertă. Defilarea starurilor pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2017 a fost, cu siguranță, o încântare pentru cei care au urmărit în direct decernarea premiilor. Nu toate vedetele au fost însă inspirate. Iată rochiile care au primit cele mai multe voturi negative din partea specialiștilor.