Cu chiloțeii la vedere la Cannes 2015! O cunoscută actriţă a oferit un adevărat show FOTO

diane_kruger_chiloti.jpg

diane kruger chiloti lenjerie intima
Diane Kruger, cu lenejeria intimă la vedere pe podiumul de la Cannes
Foto: Hepta

Actrița de origine germană Diane Kruger (39 de ani), cunoscută pentru interpretarea rolului Elena din celebrul film Troia, a pășit pe podiumul Festivalului Internațional de Film Cannes într-o rochie bleu, foarte scurtă. Din păcate, rochița nu a reușit să îi protejeze lenjeria intimă de văzul lumii.

Actrița s-a așezat pe margina podiumului pentru a se da jos, însă rochița foarte scurtă s-a ridicat, oferind fotografilor priveliștea perfectă asupra lenjeriei intime pe care o purta, potrivit eonline.com.

Deși Diane și-a dat seama de cele întâmplate, aceasta nu a reușit să reacționeze imediat, iar fotografii au avut destul timp pentru a imortaliza momentul. Colegul ei de breaslă, Matthias Schoenaerts a sărit în ajutorul actriței, însă nu înainte de a se amuza copios pe seama întâmplării.

diane_kruger_chiloti_2.jpg

diane kruger chiloti lenjerie intima
Se pare că actrița a încercat să iși asorteze lenjeria intimă cu floarea de pe rochie
Foto: Hepta

 

Diane Kruger nu a fost singura vedetă care a avut probleme cu ținuta de la Cannes, întrucât fotografii au surprins, în urmă cu numai câteva zile, momentul în care Sophie Marceau le-a oferit un spectacol similar.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1