Cristina Cioran – „Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani“

dsc_5256_site.jpg

„Abia aştept să o strâng în brate pe Ema“, spune Cristina @Sorin Stana
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cum e să fii însărcinată la peste 40 de ani, ce riscuri, dar şi ce trăiri noi implică această experienţă? Cristina Cioran a răspuns cu onestitate și cu entuziasmul caracteristic la aceste întrebări.

Copleşită de bucurie şi mângâindu-şi burtica tot mai evidentă, vesela, feminina şi copilăroasa vedetă media a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate revistei „Click! pentru femei‟ despre cum i-a adus pandemia schimbări notabile pe toate palierele vieţii.

Din interviurile anterioare, părea că te-ai resemnat că nu vei avea copii, când brusc am aflat că eşti însărcinată. Şi într-o altă relaţie! Cât de copleşitoare au fost veştile astea pentru tine şi familia ta?

De când eram mică mi-am dorit copii şi am gravitat în jurul acestei dorinţe, fiind convinsă că atunci când trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Şi aşa a fost. Vestea a fost una dintre cele mai fericite pentru toată lumea, atât pentru noi doi, cât şi pentru mama şi sora mea! Aşa momente minunate şi aşa bucurie... parcă niciodată nu am avut atâta bucurie toate trei!

Înţeleg că nu ai apelat la tratamente de fertilizare şi atunci te întreb: de ce abia acum?

Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie. De ce abia acum?

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1