Concert Robbie Williams la Bucureşti: Restricţii de trafic în Capitală

concert_robbie_williams_la_bucuresti.png

concert robbie williams la bucuresti
Primul concert Robbie Williams la Bucureşti are loc pe 17 iulie
Foto: Arhiva personală

Traficul în zona Pieţei Constituţiei din Capitală va fi restricţionat de joi (16 iulie), pentru primul concert Robbie Williams la Bucureşti. Restricţiile vor începe de la ora 18.00 seara şi vor ţine până la sâmbătă (18 iulie), la ora 8.00.

Datorită primului concert Robbie Williams la Bucureşti vor exista restricţii de trafic în zona Pieţei Constituţiei, unde se va ţine specatacolul. Astfel, nu se va circula pe bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite, şi pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei. 

Brigada Rutieră le recomandă conducătorilor auto care tranzitează zona mai multe rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie — bd. Libertății — Piața George Coșbuc — bd. Regina Maria; str. Izvor — str. Hașdeu — Splaiul Independenței; bd. Unirii — Piața Unirii — Splaiul Independenței — str. Hașdeu — str. Izvor — Calea 13 Septembrie.

În același timp, polițiștii rutieri le mai recomandă șoferilor să evite deplasarea în zonă datorită primul concert Robbie Williams la Bucureşti, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după ce se asigură, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă. 

Concert Robbie Williams la București. Primele imagini cu artistul în România

 • robbie williams
  Robbie Williams a coborât din avion însoțit de Spencer, câinele lui din rasa ciobănesc mioritic
  foto: Mihai Ionescu
 • robbie williams
  Soția lui Robbie Williams a venit în România împreună cu el
  foto: Mihai Ionescu
 • robbie williams
  Robbie Williams a aterizat pe pista Țiriac Air
  foto: Mihai Ionescu
 • robbie williams
  Robbie Williams a aterizat la ora 18.15
  foto: Mihai Ionescu
 • robbie williams
  După ce a coborât din avion, Robbie Williams a urcat în dubă și a plecat spre hotelul Radisson din București
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/5

Concert Robbie Williams la Bucureşti​: Reguli de acces

Primul concert Robbie Williams la Bucureşti va avea loc vineri (17 iulie) în Piaţa Constituţiei. Cei care vor participa la concert vor avea de respectat anumite reguli de acces. Aceștia sunt rugați să nu aducă la eveniment binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje ori genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audi-o video, tablete și iPad-uri.

Cei care vin la concert Robbie Williams vor putea beneficia de medicamente doar în baza rețelei medicale aferente. În caz de ploaie, publicul este rugat să folosească pelerine de ploaie și nu umbrele. Accesul se va deschide la ora 16.00 și vor intra doar cei care au un bilet valid, care va trebui păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați să aibă un posesie un act de identitate valabil. Nu se recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani, iar prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. La concert, Robbie Williams va avea efecte puternice de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Concert Robbie Williams la Bucureşti​: Artistul va primi un onorariu imens

Primul concert Robbie Williams la Bucureşti îi va aduce artistul un onorariu impresionant: surse din domeniul impresariatului artistic au precizat pentru Click! că britanicul va câştiga 1,5 milioane de euro. Acesta va fi unul dintre cei mai bine plătiţi artişti care au venit să cânte la noi, alături de Madonna şi Bon Jovi.

Cântăreţul va fi însoţit de soţia lui, fotomodelul Aida Field, o americancă de origine turcă, de fiica lor, Teddy, în vârstă de 3 ani, şi de câinele preferat al britanicului, un ciobănesc mioritic pe nume Spencer. Organizatorii îl vor aştepta pe Robbie cu 24 de ore înainte de concert. Potrivit unor  surse de la aeroport, Robbie Williams ar fi anunţat că va sosi la Bucureşti cu un avion privat şi va ateriza pe Aeroportul Băneasa. Cântăreţul va fi cazat la un hotel de 5 stele din Capitală, pe listă fiind hotelurile Radisson, Hilton şi Marriott. Staff-ul cântăreţului va anunţa în ultimul moment alegerea făcută, din motive de securitate. De altfel, pentru concertul de vineri se vor mobiliza 300 de jandarmi şi 150 de poliţişti.

Cele mai cunoscute melodii ale lui Robbie Williams

Concert Robbie Williams la București

Loading...

Citește și