Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie. Amantul soţiei i-a povestit detalii intime despre idila lor

colin-firth-sotie_2.jpg

Colin Firth şi Livia au fost căsătoriţi 22 de ani
foto: Profimedia

Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie. El şi soţia sa, Livia, au probleme din 2018, când actorul a aflat că este înşelat cu un prieten din copilărie al nevestei. Mai mult, bărbatul o urmărea pe Livia şi i-a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat între ei lui Colin.

Livia a început o idilă cu Mario Brancaccia acum mai mulţi ani, iar Colin a aflat şi a decis să se ia o pauză de la mariaj. Însă bărbatul, care ajunsese să o urmărească obsesiv pe Livia, i-a trimit un mail actorului şi i-a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu soţia lui. "În email erau detalii intime despre relaţia dintre Mario şi Livia. Era menit să îl umilească pe Colin şi să îl rănească. A vrut să se asigure că orice eforturi făcute de Colin şi Livia de a repara mariajul vor eşua", a declarat o sursă apropiată lui Firth, conform mirror.co.uk. 

Barancaccia o hărţuia pe soţia lui Colin Firth

Colin Firth a anunţat din martie 2018 că el şi soţia lui s-au separat în urmă cu mai muţi ani, dar că acum lucrurile merg bine între ei şi sunt din nou un  cuplu. Atunci, Mario Brancaccia a început să o hărţuiască pe Livia. Un ordin judecătoresc a fost emis pentru a-l ţine departe de soţia lui Firth, care este producător de filme, însă Brancaccia a negat şi a insistat că Livia vrea să se mute în Italia cu el. 

Colin şi Livia, care au doi fii adolescenţi, păreau fericiţi până la anunţul şoc al divorţului. PR-ul actorului a comentat că cei doi au ales să stea împreună de dragul copiiilor."Vor păstra o relaţia de amiciţie şi vor fi mereu uniţi de iubirea pe care o au pentru copiii lor", se arată în comunicatul de presă. 

Colin FIrrt, în vârstă de 59, are doi fii cu Livia, Matteo şi Luca, dar şi un al băiat din relaţia cu actriţa Meg Tilly. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1