Coco Austin s-a făcut antrenoare de înot pentru câini. Niciodată dulăii nu au avut un antrenor mai sexy!

coco_austin_antrenoare_de_inot_pentru_caini.jpg

Coco Austin îi învață să înoate pe bulldogii de 9 luni
Coco Austin îi învață să înoate pe bulldogii de 9 luni
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Coco Austin, soția lui Ice T, șochează din nou! Bomba sexy de 42 de ani s-a fotografiat în piscină în timp ce îi învață pe cei doi bulldogi ai ei Titan și Sparty, de doar 9 luni să se miște în apă. Ea l-a pus celor doi câte o vestă de salvare pentru a fi sigură că nu se sperie când intră în contact cu apa pentru prima oară.

Coco Austin face senzație din piscina vilei ei din Chandler, Arizona, unde locuiește împreună cu soțul ei de 63 de ani. Ea a postat o fotografie în care apare în piscină împreună cu cei doi bulldogi englezi în vârstă de 9 luni Titan și Sparty în timp ce îi învață pe aceștia să înoate.  După ce fiica ei Chanel, de 5 ani, a observat că cei doi pui de câine se tem de apă, Coco s-a decis să le comande veste de salvare și să se pună pe treabă. Zilele trecute a reușit să îi bage în apă și încet-încet îi învață să înoate. Ea a stârnit un val de reacții vehemente în ultima săptămână după ce a recunoscut că încă îi mai dă ”sân” fiicei ei.

Citește și:

Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

VIDEO Coco Austin, profă de sex. Ce trebuie să faceţi pentru a vă satisface soţul

Coco vrea o vacanță fără sfârșit după ce în 2020 a stat în casă

La finele lunii mai, Coco Austin, fetița și soțul ei au plecat în concediu în Bahamas. După un an greu în care a stat mai mult în casă și a vegheat aproape o lună la căpătâiul tatălui ei care s-a infectat cu COVID-19 pentru că a refuzat să poarte mască, bomba sexy Coco, soția rapperului Ice T a plecat în concediu. Ea și fetița ei de cinci anișori au evadat în Bahamas. Și pentru că le-a lipsit mult de tot soarele și bălăceala, au profitat de ocazie și au pozat asortate în costum de baie portocaliu. Coco, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că în ultima lună a muncit zilnic la sala de fitness pentru a-și recupera formele de altădată. Iar rezultatul confirmă strădania ei. Cele două, mamă și fiică au postat două fotografii de la piscina stațiunii exclusiviste Grand Hyatt Baha Mar, din Bahamas, unde o noapte de cazare costă de la 300 de dolari în sus. În iunie a revenit în SUA și a fost la mai multe parcuri acvatice din Florida și California. Abia recent a revenit la vila din Chandler, dar vrea să plece iar în vacanță.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul