Coco Austin pozează sexy la piscină! Cum arată vedeta după numeroase operații estetice

coco_pozeaza_cu_chanel.jpg

Coco și Chanel, două sirene la piscina unui hotel de lux din Bahamas
Coco și Chanel, două sirene la piscina unui hotel de lux din Bahamas
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Așchia nu sare departe de trunchi. Coco Austin, 42 de ani, o învață pe fetița ei să pozeze deși are numai 5 anișori. Bomba sexy cu cel mai bombat poponeț din lume și-a asortat costumul de baie cu cel al fiicei ei Chanel și au ieșit la piscina de la Grand Hyatt Baha Mar, din Bahamas. Pozele de pe Instagram au făcut senzație.

După un an greu în care a stat mai mult în casă și a vegheat aproape o lună la căpătâiul tatălui ei care s-a infectat cu COVID-19 pentru că a refuzat să poarte mască, bomba sexy Coco, soția rapperului Ice T a plecat în concediu. Ea și fetița ei de cinci anișori au evadat în Bahamas. Și pentru că le-a lipsit mult de tot soarele și bălăceala, au profitat de ocazie și au pozat asortate în costum de baie portocaliu. Coco, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că în ultima lună a muncit zilnic la sala de fitness pentru a-și recupera formele de altădată. Iar rezultatul confirmă strădania ei. Cele două, mamă și fiică au postat două fotografii de la piscina stațiunii exclusiviste Grand Hyatt Baha Mar, din Bahamas, unde o noapte de cazare costă de la 300 de dolari în sus.

coco_si_chanel.jpg

Așchia nu sare departe de trunchi, Chanel, 5 ani, s-a asortat cu mama ei și a pozat ca un fotomodel autentic
Așchia nu sare departe de trunchi, Chanel, 5 ani, s-a asortat cu mama ei și a pozat ca un fotomodel autentic
foto: Instagram

Citește și:

Bomba sexy Coco Austin e speriată de moarte: tatăl ei suferă de COVID-19 și e în stare gravă

Cine ar fi crezut că sânii lui Coco Austin pot intra într-un asemenea sutien?

Coco a trecut peste pandemie cu antrenamente de fitness

Anul 2020 a fost extrem de greu pentru familia alcătuită din Coco Austin, Ice T și micuța Chanel, de 5 anișori. Ei s-au izolat acasă șli singurele ieșiri la aer au fost în curtea casei din Edgewater, New Jersey. Însă izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, ea a umplut contul de Instagram cu fotografii din sala de fitness. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicole Coco Austin este faimoasa soţie a rapper-ului Ice T, unul dintre cei mai respectaţi "gangsta rapper"-i din SUA. Motivul pentru care este faimoasa? Ei bine, are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele sociale pe care şi-a făcut conturi.

  • Nicole Coco Austin are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele de socializare. Şi de această dată, soţia lui Ice T. apare în ipostaze scandaloase. Ea a postat o fotografie pe Twitter care a uimit toţi fanii.