Clint Eastwood are un nepoţel! Nu ghiciţi ce nume i-a pus Francesca

clint_eastwood_spl5007816_019.jpg

clint eastwood
La 88 de ani, Clint Eastwood se ţine foarte bine
foto Guliver / Splashnews
Citeste tot despre: 

Clint Eastwood este în al nouălea cer, la cei 88 de ani ai săi. Recent, a devenit iar bunic după ce fiica lui Francesca, de 25 de ani a născut primul ei copil. Francesca Eastwood este logodită cu actorul Alexandxer Wraith şi a născut la 16 septembrie, însă abia recent a făcut public acest lucru. Numele pe care i l-a ales micuţului i-a surprins pe mulţi. Bebe se va numit Titan.

Clint Eastwood a devenit iar bunic. Legendarul actor are şapte copii cu trei neveste şi se laudă cu una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood. Francesca Eastwood a născut un băieţel pe nume Titan. Ea este cuplată de mai bine de un an cu Alexander Wraith, de 34 de ani, actor cunoscut pentru rolul din serialul S.H.I.E.L.D.  Wraith a fost însurat cu Lili Gaildraud, dar s-au despărţit în 2015. Ei au un fiu de 7 ani împreună, pe nume Trajan. Francesca Eastwood a anunţat printr-un comunicat redactat de partenerul ei: „Francesca şi cu mine suntem foarte fericiţi să vă anunţăm că am devenit părinţi, ne gândim cu entuziasm la viitorul nostru împreună”.

alexander wraith, francesca eastwoodZoom
Alexander Wraith şi Francesca Eastwood formează un cuplu de aproape un an
foto Guliver / Splashnews

Mama Francescăi, Frances Fisher a declarat că „este extrem de fericită că va deveni bunică”. Francesca a născut la doar câteva zile distanţă de ziua în care sora ei Morgan de 21 de ani a postat o fotografie cu burtică de graviduţă pe Instagram. Francesca a fost măritată cu actorul Clifton Collins Jr., din serialul Westworld, până în 2017.

loading...
Loading...

Citește și