Claudia Schiffer, nemachiată la 48 de ani. Ce bine arată fostul topmodel!

claudia-schiffer-fara-machiaj.jpg

claudia schiffer fara machiaj
Claudia Schiffer, surprinsă nemachiată pe stradă
foto: Profimedia

Supermodelul Claudia Schiffer arată ca o adolescentă la 48 de ani, fără pic de machiaj. Ascunsă de obicei sub multe straturi de farduri, ori prelucrată consistent în fotografiile de revistă, Claudia Schiffer a fost surprinsă recent nemachiată pe stradă.

Claudia Schiffer (48 ani) lucrează de 30 de ani în industria modei, iar cea mai recentă ipostază în care a fost susprinsă ne-a arătat și de ce a fost considerată un supermodel. Într-o lume dominată de operații estetice și botox, Claudia are curajul să fie ea însăși și să-și arate chipul fără mască, fiind încă un exemplu că vârsta nu este decât un număr.

claudia-schiffer.jpg

claudia schiffer portret
Așa arată Claudia Schiffer într-o fotografie de revistă
foto: Profimedia

 

Claudia Schiffer a fost iubita lui David Cooperfield timp de cinci ani

Nemțoaica și-a început cariera în 1989, devenind celebră într-un timp foarte scurt, iar la mijlocul anilor ’90 era deja considerată ”una dintre cele mai de succes modele” ale acelor vremuri. Deseori comparată cu Brigitte Bardot, Claudia a apărut pe coperta celor mai populare reviste, cum ar fi ”Vogue”, ”Elle”, ”Rolling Stone”, și deține recordul mondial pentru cele mai multe fotografii de pe prima pagină, conform  ”Guinness Book of World Records”. 

Cu o avere de 60 de milioane de dolari, Schiffer a făcut din lume ”locul ei de joacă”: a creat două linii de modă, are propria colecție de dresuri sexy și de farduri și a  avut peste 29 de apariții pe marele ecran, jucând în ”Richie Rich”, ”Umbrele trecutului” și ”Zoolander”. A fost iubita magicianului David Copperfield timp de cinci ani, iar din 2002 este căsătorită cu producătorul de film Mattew Vaughn (48 ani), cu care are trei copii: un băiat, Caspar Matthew (16 ani), și două fete, Clemetine  Poppy (15 ani) și Cosima Violet (9 ani).

Citește și:

Claudia Schiffer, super sexy în costum de baie! Face 48 de ani, dar arată la fel de bine ca în anii ’90

Claudia Schiffer, amendată cu 10.000 € din cauza câinelui

Loading...

Citește și

  • naomi campbell claudia schiffer cindy crawford

    Parcă nimic nu s-a schimbat, la 25 de ani de când Naomi Campbell, Cindy Crawford și Claudia Schiffer străluceau pe podiumurile de prezentare. Divele s-au întors, într-o campanie pentru casa Balmain, și sunt mai sexy ca niciodată. Tinerele fotomodele au de ce să se teamă. Fostele supermodele arată perfect, deși sunt trecute binișor de 40 de ani, și le-ar putea trimite oricând în șomaj.

  • claudia schiffer fotomodel versace

    Supermodelele care au uimit întreaga lume, numite: “Golden Versace” (n. red “Fetele de aur ale lui Versace”), au revenit pe podium, de data aceasta la Săptămâna Modei de la Milano.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1