Clanul Jolie-Pitt, dat afară din 12 hoteluri

CLIIMA20140412_0024_1.jpg

Angelina, Brad şi copiii lor (foto: hepta)
Citeste tot despre: 

Dezvăluiri incendiare! Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost daţi afară din 12 hoteluri în ultimii doi ani, din cauza ţipetelor şi a zgomotului asurzitor pe care îl fac zi şi noapte cele şase odrasle ale lor.

Dădacele angajate de Angelina Jolie (38 de ani) şi Brad Pitt (49 de ani) pentru a avea grijă de cei 3 copii naturali, Shiloh (7 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 5 ani, şi cei 3 adoptivi, Maddox (12 ani), Pax (9 ani) şi Zahara (8 ani), au povestit despre haosul din casa acestora pentru revista "Star". Toţi ţipă, se bat şi oriunde se instalează fac "o hărmălaie îngrozitoare".

"Copiii sunt sălbatici, aleargă tot timpul şi urlă. În camerele de hotel fac o murdărie groaznică. Aruncă resturi de alimente şi gunoaie peste tot", susţin aceleaşi surse. Angelina nu vorbeşte cu progeniturile, dacă nu i se adresează în limba franceză, deşi nici ea nu o ştie prea bine.

Limba engleză este complet interzisă în clanul Jolie-Pitt. În plus, actriţa face terapie de ţipat sub apă şi îi obligă şi pe copii să facă acelaşi lucru. "Angie nu e aşa grijulie cu ei cum pare în public. Este o bestie şi foarte răzbunătoare, în familie. O urăşte de moarte pe Jennifer Aniston, fosta soţie a lui Brad", a povestit una dintre dădace. Brad nu s-a lăsat de fumat şi droguri, cum vrea partenera sa şi au mereu certuri, din această cauză, se mai arată în revista "Star".

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1