Cine a vorbit de nuntă? Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie

jennifer_lopez.jpg

Jennifer Lopez, de 51 de ani, a anunțat că va juca în comedia ”Shotgun Wedding”
Jennifer Lopez, de 51 de ani, a anunțat că va juca în comedia ”Shotgun Wedding”
foto: Instagram

E oficial! Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, revine pe platourile de filmare într-o comedie. Cântăreața și actrița a semnat un contract pentru comedia ”Shotgun Wedding” în care va juca alături de Armie Hammer (34 de ani). Filmul va fi regizat de Jason Moore și va începe să fie turnat în prima jumătate a anului 2021. Lopez a declarat recent că în industria filmului există discriminare sexuală, dar ”a fost dintotdeauna pasionată de cariera de actriță”.

Jennifer Lopez, 51 de ani și Alex Rodriguez, 45 de ani, aveau programată nunta pentru 2020, după ce sportivul i-a dat inelul de logodnă anul trecut. Însă pandemia le-a dat peste cap toate planurile. Au stat în izolare și au reușit cu greu să îi domolească pe cei patru copii ai lor explicându-le că ”mami și tati se vor căsători... probabil în 2021”. Iată că și 2021 devine un an incert pentru fericitul eveniment, pentru că familia care are o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari va avea un program încărcat. Și dacă turneele și concertele sunt interzise din cauza epidemiei de COVID-19, J.Lo simte că poate reveni la prima ei dragoste: Actoria.

Citește și:

Aşa arată familia de 750 milioane $. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, ședință foto cu cei 4 copii

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. A primit un inel de un milion de dolari

Jennifer Lopez joacă într-o comedie. Filmările încep în 2021

Într-o perioadă în care casele de producție cinematografică sunt în criză și Hollywood riscă să pună lacătul, Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare. Ea a recunoscut că a semnat un contract pentru comedia ”Shotgun Wedding” în care va juca alături de Armie Hammer (34 de ani). J.Lo a trecut repede peste frustrarea că rolul din ”Hustlers” pentru care a muncit enorm nu a fost apreciat de criticii de film. S-a consolat că la ”Hollywood” există multă discriminare sexuală și s-a pus iar pe treabă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1