Cine a primit moștenirea solistului din trupa Linkin Park

gettyimages-472820526.jpg

Chester Benington, Depresie, Moștenire
Chester Benington i-a lăsat soției și copiilor lui toată moștenirea
Foto: Getty Images

În urmă cu doar câteva luni, Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei. Moștenirea cântărețului i-a rămas aproape în întregime soției sale și celor șase copii ai lor dintre care trei sunt din căsnicia cu Talinda, ultima sa soție, iar restul din relații mai vechi.

Chester Bennington avea 41 de ani atunci când s-a sinucis. Înainte de moarte, cântărețul și-a dorit ca toți cei șase copii ai săi să se viziteze și să rămână apropiați. “Îmi doresc ca mama sau tutorele copiilor mei să-i încurajeze pe aceștia să se viziteze reciproc, deoarece îmi doresc ca fiii mei să știe că au o familie mare și iubitoare.”, a scris acesta în testament.

gettyimages-643411872.jpg

Chester Benington, Depresie, Moștenire
Chester Benington și-a dorit ca fiii lui să rămână apropiați
Foto: Getty Images

Într-un interviu realizat alături de trupa sa cu puțin timp înainte să se sinucidă, Chester Benington a spus că-și dorește ca fiii săi să facă ceea ce iubesc ei cel mai mult. „Pentru mine cel mai important este ca fiii mei să-și găsească pasiuni pe care să și le dezvolte. Unul dintre copiii mei iubește sportul, asta este minunat.”, a spus răposatul.

“Fiica mea iubește muzica, își dorește să învețe să cânte la un instrument. Lily, fiica mea. Este foarte curioasă. Mă întreabă cum se scriu piesele. De unde vine muzica?”, a continuat artistul.

 

Loading...

Citește și