Cine moare prima, Cher sau Jane Fonda? Bolile secrete ale celebrităţilor

cher-jane-fonda.jpg

Jane Fonda (foto stânga), 76 de ani, cancer la sân - Cher (foto dreapta), 68 de ani, boală misterioasă la intestine
Foto: Guliver/ Splashnews

Marile stele de la Hollywood încep să se stingă. După moartea lui Robin Williams, care şi-a pus capăt zilelor la 11 august, cine umează? Ziariştii dezvăluie bolile ascunse ale vedetelor care le pot ucide.

Întreaga lume a fost şocată când celebrul actor Robin Williams s-a sinucis la numai 63 de ani. Nimeni nu a ştiut, însă, că starul suferea de cancer şi de Parkinson şi nu a mai suportat suferinţele pe care le îndura. Multe dintre vedetele de la Hollywood îşi ţin la secret bolile. Revista ”Globe” a aflat recent care sunt maladiile care pun în pericol viaţa legendelor de la Hollywood. Deşi arată încă bine pentru vârsta ei, Jane Fonda (76 de ani) se luptă în taină cu cancerul la sân.

Cu toate că nu vrea să spună nimănui despre durerile ei, actriţa a declarat recent într-un interviu că nu se teme de moarte. A lăsat să se înţeleagă, astfel, că e măcinată de o boală necruţătoare. Cântăreaţa Cher, de 68 de ani, se luptă cu o maladie misterioasă. Jurnaliştii au aflat că ar fi vorba de o afecţiune la intestine, pentru care s-ar fi tratat în secret la o clinică germană.

nick-nolte.jpg

Nick Nolte, 73 de ani, artroză
Foto: Guliver, Splashnews

Nick Nolte (73 de ani) a declarat, în aprilie 2013, într-un interviu pentru ziarul german “Bild”, că nu mai are multe zile de trăit. Actorul suferă de o formă gravă de artroză, iar durerile pe care le îndură au devenit aproape insuportabile.

kurk-douglas.jpg

Kirk Douglas (stanga), 97 de ani, cancer
Foto: Guliver, Rexfeatures

Legendarul actor Kirk Douglas (97 de ani) suferă de cancer. În 2010, când fiul său, Michael, suferea de aceeaşi teribilă boală, starul a făcut dezvăluirea.

sidney-poitier.jpg

Sidney Poitier, 87 de ani, arterită
Foto: Guliver/ Splashnews

Sidney Poitier (87 de ani), primul actor de culoare care a fost laureat cu premiul Oscar, e în scaunul cu rotile.  Acest lucru s-a aflat în ianuarie 2013. Starul este în prezent chinuit de dureri îngrozitoare din cauza unei arterite care îi pune viaţa în pericol.

morgan-freeman.jpg

Morgan Freeman, 77 de ani, hemipareză
Foto: Guliver, Splashnews

Şi actorul Morgan Freeman (77 de ani) este grav bolnav. După accidentul cumplit pe care l-a suferit în 2008, a făcut un atac cerebral şi are hemipareză. Mai precis, nu îşi mai poate folosi o mână.

Loading...
 
 

Citește și

  • Chastity Bono, fiica lui Cher şi a lui Sonny Bono, a anunţat că a devenit bărbat după o serie de proceduri medicale pe care le-a început în luna martie a acestui an.