Cine a fost Grant Imahara. Actorul din Star Trek a murit la 49 de ani în urma unui anevrism cerebral

grant-imahara-portret.jpg

Grant Imahara portret
Grant Imahara era un iginer pasionat de robotică
Sursa foto: The Verge

Grant Imahara, unul dintre actorii care au jucat în „Star Trek” a murit la numai 49 de ani în urma unui anevrism cerebral. Vestea a fost confirmată pentru Variety de un purtător de cuvânt al reţelei de televiziune Descovery.

Cine a fost Grant Imahara. Actor, prezentator, inginer pasionat de robotică

Grant Imahara a fost inginer şi prezentator al emisiunii „Mythbusters” de la Discovery. „A fost o parte importantă din familia Discovery şi un om cu adevărat minunat”, a transmis purtătorul de cuvânt.

Grant Imahara a fost co-prezentator pentru mai mult de 200 de episoade ale emisiunii „Mythbusters”, începând cu sezonul al treilea, în 2005, şi până în 2014. El s-a alăturat programului la invitaţia gazdei Jamie Hyneman şi a fost parte din Build Team cu Kari Byron şi Tory Belleci. Imahara, care l-a înlocuit pe sudorul Scottie Chapman, a fost cunoscut pentru asamblarea roboţilor şi a altor dispozitive electronice necesare experimentelor din cadrul show-ului.

Grant Imahara a fost, în 2016, gazdă a show-ului „White Rabbit Project” la Netflix cu Byron şi Belleci. Inainte de a lucra în televiziune, el a lucrat pentru divizia THX a Lucasfilm, apoi la Industrial Light and Magic.

Grant Imahara a contribuit la realizarea a trei prequel-uri „Star Wars”, „Jurassic Park”, „The Matrix Reloaded” şi „Terminator 3: Rise of the Machines”, între altele, potrivit news.ro.


 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1