Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă

Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski

Sebastian Bear-McClard și Emily Ratajkowski s-au căsătorit în 2018
Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski se iubesc la nebunie

Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă s-a întrebat toată lumea după ce diva a făcut anunțul că va avea primul copil. Ei s-au căsătorit în secret în 2018.

Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard (39 de ani), bărbatul cu care Emily Ratajkowski (29 de ani) a rămas gravidă. Soțul femeii cu cei mai frumoși sâni de la Hollywood este actor și producător. Printre altele, el a fost producătorul filmelor: ”Good Time” ( din 2017), în care joacă Robert Pattinson, ”Heaven Knows What” (din 2014), și ”Still Life” ( din 2006). Bear-McClard a fost nominalizat la premiile Gotham Independent Film Awards pentru filmele ”Good Time”  și ”Heaven Knows What”. Sebastian Bear-McClard și Emily Ratajkowski au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2018, de Ziua Îndrăgostiților. Luau masa la restaurantul ”La Poubelle”, din Los Angeles. Atunci s-a zvonit că diva se mutase în apartamentul iubitului cu câteva săptămâni înainte.

FOTO Emily Ratajkowski face orice pentru un bronz uniform! A renunțat pe plajă la costumul de baie

Femeia cu cei mai frumoși sâni naturali e gravidă. Emily Ratajkowski și-a arătat burtica în poze nud

Sebastian Bear-McClard, un tip ascuns

Deși e însurat cu unul dintre cele mai faimoase supermodele ale secolului XXI, Sebastian Bear-McClard preferă să rămână ascuns. Nu-i place publicitatea, se ține departe de rețelele sociale. Și acum, când s-a aflat, recent, că Emily e însărcinată, el nu a făcut nici o declarație în presă. Sunt căsătoriți din februarie 2018, dar el nu a ieșit deloc în evidență de atunci. A fost o mare supriză căsătoria lor, fiindcă abia fuseseră văzuți împreună de câteva săptămâni. Niciunul dintre fanii focoasei brunete, de pe rețelele sociale, nu s-a așteptat ca ea să ajungă atât de repede în fața altarului. Acum burtica ei de gravidă e deja vizibilă și abia așteaptă să devină mamă. Norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă, nu a spus nimic despre marele eveniment.

 

Loading...

Citește și

  • emily ratajkowski topless sani goi

    A făcut senzaţie în videoclipul melodiei Blurred Lines, iar acum i-a cucerit pe producătorii de la Hollywood. Modelul englez Emily Ratajkowski (23 de ani) şi-a arătat iar trupul perfect în toată splendoarea. A pozat nud în cadă şi a publicat imaginea pe contul ei de Instagram.

  • Emily Ratajowski

    Se pare că după ce marți, 7 iunie, a împlinit 25 de ani, Emily Ratajkowski a dorit să se bucure de razele soarelui și de briza mării într-un loc exotic. Fotomodelul a publicat pe o rețea de socializare câteva fotografii foarte sexy în care apare aproape dezbărcată pe plajă, purtând doar un minuscul costum de baie.