Cine este iubitul lui Heidi Klum FOTO

iubitul_lui_heidi_klum.jpg

iubitul lui heidi klum
Iubitul lui Heidi Klum a făcut furori pe o plajă italiană
foto: Hepta

Iubitul lui Heidi Klum este mai mic cu 13 ani decât ea. Vito Schnabel are 29 de ani, iar manechinul are 42 de ani. Cei doi trăiesc o frumoasă relaţie de dragoste şi nu se sfiesc să se afişeze iubindu-se în public.

Recent, în presa internaţională au apărut imagini cu iubitul lui Heidi Klum la bustul gol. Modelul şi Vito se iubeau pasional pe o plajă din Italia, în văzul tuturor, potrivit Daily Mail. Privirile curioşilor nu i-au deranjat pe Vito şi pe Heidi care au continuat să se sărute tandru şi să se mângăie reciproc. De atunci, toată lumea se întreabă cine este iubitul lui Heidi Klum. Ea e faimoasă, dar nu toţi cunosc povestea lui. Schnabel şi Klum împărtăşesc o pasiune pentru artă, care faca ca diferenţa de vârstă să fie insesizabilă. Cei doi se iubesc din anul 2014 şi par să fie la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi.

Iubitul lui Heidi Klum are un tată faimos

iubitul_lui_heidi_klum_2.jpg

iubitul lui heidi klum
Iubitul lui Heidi Klum a fost surprins în ipostaze indecente pe o plajă din Italia
foto: Hepta

 

Pe lângă o parteneră de milioane, iubitul lui Heidi Klum are un tată cunoscut în industria filmului. Julian Schnabel (63 de ani) este regizor şi pictor. El a regizat filmele "Before Night Falls" ("Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas"), în care joacă şi fiul său, "The Diving Bell and Butterfly" (2007) şi Miral (2009). Printre alte premii prestigioase, Julian a fost distins cu premiul pentru "Cel mai bun regizor", la festivalul Internaţional de Film de la Cannes, în 2007.

Iubitul lui Heidi Klum este comerciant de artă

Iubitul lui Heidi Klum îi calcă pe urme tatălui său. Vito Schabel este un curator independet şi un comerciant de artă. A început să lucreze cu artişti încă de la vârsta de 16 ani. A organizat galerii ale unor artişti celebri, precum Ron Gorchov, Jean-Michel Basquiat , Damien Steven Hirst.şi Cindy Sherman. Iubitul lui Heidi Klum a apărut şi în filmul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas", regizat chiar de tatăl său. În peliculă apar nume mari precum: Johhny Depp, Javier Bardem şi Sean Penn. Vito Schnabel are 5 fraţi: Stella, Cz, Olmo şi Lola.

Iubitul lui Heidi Klum a mai avut relaţii cu alte modele

iubitul_lui_heidi_klum_3.jpg

iubitul lui heidi klum
Iubitul lui Heidi Klum are o afinitate pentru femeile mai bătrâne decât el
foto: Hepta

 

Iubitul lui Heidi Klum are gusturi rafinate. Lui Vito Schnabel îi plac modele şi femeile mai mari decât el. S-a zvonit că s-a iubit cu supermodelul Elle Macpherson, cu celebra actriţă Liv Tyler şi cu Demi Moore.  Se pare că lui Schnabel îi plac femeile celebre, care sunt mai mari decât el ca vârstă şi care au copii. Cu toate acestea, iubitul lui Heidi Klum pare mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa blondă. Ea publică imagini constant imagini cu el, pe reţeaua de socializare Instagram, în care îşi declară dragostea pentru el. Recent, iubitul lui Heidi Klum şi-a serbat ziua, la 27 iulie. Manechinul a vrut să imortalizeze momentul cu o poză alb negru, pe care să o vadă toţi fanii ei. Heidi a scris la descrierea imaginii „Te iubesc, V! La mulţi ani!”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1