Cine este iubitul Evei Longoria, Jose Antonio Baston

iubitul_evei_longoria.jpg

iubitul evei longoria
Iubitul Evei Longoria este un mare om de afaceri
foto: Arhiva Personală

Iubitul Evei Longoria (40 de ani) a început să apară din ce în ce mai mult în presa din afară. Frumoasa actriță nu îl ține ascuns pe Jose Antonio Baston (47 de ani), cu care se afișează la tot felul de evenimente. Nici pe internet fanii Evei nu scapă de iubitul ei. Această public tot timpul poze cu ei doi pe profilul personal de pe o rețea socială.

Iubitul Evei Longoria, Jose Antonio Baston, este din ce în ce mai prezent în presa străină. Cei doi sunt împreună de doi ani, dar sunt îndrăgostiți la fel ca în prima zi. După ce s-au cunoscut, omul de afaceri a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o cuceri pe Eva. Acesta a curtat-o mult timp, iar în cele din urmă, actrița nu a putut rezista farmecelor lui. În prezent, cei doi fac totul împreună, iar recent, Eva a declarat că Antonio este sufletul ei pereche. Ba chiar au existat zvonuri de căsătorie între actriță și iubitul Evei Longoria, întrucât vedeta a publicat o fotografie în care purta un inel cu diamant pe degetul inelar de la mâna stângă, cel pe care stă, de obicei, inelul de logodnă.

Cine este afaceristul Jose Antonio Baston, iubitul Evei Longoria

Jose Antonio Baston este un om de afaceri de succes, care deține „Televisa”, cel mai cunoscut brand media al industriei din America Latină. Potrivit latinpost.com, iubitul Evei Longoria, poreclit „Pepe”, este „Membru al Consiliului de Administrație și Președinție al Televiziunii și Conținutului Grupo Televisa”. Pe numele lui întreg, Jose Antonio Baston Patino, a fost membrul Consiliului de Administrație al Companiei încă din luna aprilie a anului 1998. Mai mult, acesta este Membru al Consiliului de Directori al Companiei în prezent. Acesta a lucrat și ca Corporate Vice President al Televiziunii, Vice President of Operations și Director General al Programării Companiei.

Iubitul Evei Longoria, întotdeauna alături de actriță

iubitul_evei_longoria_2.jpg

iubitul evei longoria
Iubitul Evei Longoria, în vacanță alături de frumoasa actriță
foto: Arhiva Personală

Iubitul Evei Longoria, Jose Antonio Baston, pare a fi de nedezlipit de frumoasa actriță. Pe internet, Eva public foarte multe fotografii în care apare alături de iubitul ei la diferite evenimente, sau pur și simplu în timpul lor liber. Eva Longoria și iubitul ei își petrec vacanța de vară împreună. Cel mai recent, cei doi au făcut alpinism împreună, iar cu câteva zile înainte, s-au plimbat cu vaporul în Capri alături de mai mulți prieteni. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1