Cine era bloggeriţa Inna Cujba, care a murit într-un cumplit accident rutier în Moldova

inna_zambarele.jpg

inna cujba zambarele accident mortal
Inna Cujba avea 27 de ani
Foto: arhivă personală

Doliu printre bloggerii din Moldova. Inna Cujba, o actriţă de doar 27 de ani care a apărut de mai multe ori în clipurile video de pe vlogul «Zâmbărele», a murit într-un cumplit accident, care s-a petrecut joi (17 octombrie) la intrarea în orașul Căușeni.

Tânăra era pe scaunul din dreapta când maşina în care se afla a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulmentar. A murit pe loc. La fel s-a întâmplat şi cu şoferii maşinilor implicate în cumplitul accident din Căuşeni. Inna Cujba se afla în maşină cu fratele iubitului său. 

Inna era cunoscută în oraş. Actriţa a apărut  în mai multe filmulețe de pe vlogul „Zâmbărele”, ca o copilă alintată şi de bani gata. Surse, citate de deschide.md, au spus că tânăra decedată avea o afacere cu cafea, în Căuşeni, de aici și-ar fi luat pseudonimul de Ina Coffeina.

zambarele.jpg

inna cujba zambarele vlog
Inna Cujba apărea în clipurile vlogului Zâmbărele
foto: captură video

Cum s-a produs accidentul în care a murit Inna Cujba

Teribilul accident s-a produs după ce șoferul Peugeot, în care se afla Inna Cujba, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în automobilul de marca Opel care se venea din sens opus și se deplasa regulamentar.

inna_masina.jpg

inna cujba masina
Inna Cujba era pasageră în maşina condusă de fratele iubitului ei
Foto: arhivă personală

"În urma impactului, șoferul automobilului Peugeot, în vârstă de 33 de ani, dar și pasagera sa în vârstă de 27 de ani, au murit pe loc. În cel de al doilea automobil la fel se aflau două persoane. Șoferul, un tânăr de 19 ani, care la fel a decedat pe loc, dar și un pasager în vârstă de 48 de ani. Ultimul a fost transportat în stare gravă la spitalul raional Căușeni", a declarat Diana Fetco, ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare Moldova.

Oamenii legii au stabilit că o cauză preliminară a accidentului  ar fi fost viteza neadaptată condițiilor de vizibilitate redusă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1