Cine e Nurgul Yesilcay, actrița care a bătut «Vocea României» şi «iUmor»!

gulperi-nurgul-yesilcay-kanal-d-site.jpg

Nurgul Yesilcay (43 de ani) este pasionată de desen şi de cusut

Surpriză de proporţii în topul audienţelor! Dacă până nu de mult PRO TV şi Antena 1 îşi disputau primele locuri, iată că a venit şi rândul postului Kanal D să ia caimacul, cu un serial turcesc. Emoţionanta poveste a mamei cu trei copii a adunat peste un milion de telespectatori, mult mai mult decât au înregistrat concursurile de talente ”Vocea României” şi ”iUmor”.

Serialul „Gülperi”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, cu Nurgul Yesilcay (43 de ani), în rolul principal, are foarte mulţi fani. Episodul din 6 decembrie a adunat 1.115.000  de telespectatori, surclasând „Vocea României” (PRO TV), care a avut 1.079. 000 telespectatori, dar şi „iUmor”, de la Antena 1, cu un număr de 894.000 de privitori.  Frumoasa actriţă din Turcia este cunoscută publicului devorator de seriale tv din ţară noastră, căci ea a mai jucat în „Dragoste şi pedeapsă”, „Furtună pe Bosfor” şi „Kösem”, difuzate tot de Kanal D.

14-vedete-2.jpg

”Vocea României” (PRO TV) , locul al doilea, cu 1.079. 000 de telespectatori

Reporterii Click! au aflat că părinţii actriţei, ambii învăţători, au ţinut foarte mult la educaţia ei, astfel că, la doar patru anişori, ea ştia să scrie şi să citească, fiind înscrisă la şcoală direct în clasa a doua, datorită acestei performanţe. Nurgul deţine un atelier, unde în timpul liber se retrage ca să asculte muzică şi să picteze. Pe platourile de filmare se relaxează brodând pe etamină, pasiune transformată recent într-o afacere profitabilă. Materialele cusute sunt transformante în genţi care-i poarta numele şi pe care artista le vinde într-un butic în Yalikavak, Bodrum.

14-vedete-1.jpg

Personajul principal, alături de cei trei copii, în serialul ”Gülperi” (Kanal D). Episodul din 6 decembrie a fost vizionat de 1.115.000 de telespectatori

Actriţa le-a dezvăluit fanilor  ritualul ei de frumuseţe: în fiecare dimineaţă îşi clăteşte faţa cu apă de trandafir, foloseşte cremă regeneratoare şi, săptămânal, apelează la tratamente cosmetice. În viaţa de zi cu zi, Nurgül foloseşte doar rimel şi ruj, de obicei, mat. A fost căsătorită, timp de şase ani, până în 2010, cu actorul Cem Ozer, cu care are un fiu, Osman Nejat (14 ani).  Momentan, actriţa trăieşte o poveste de dragoste alături de producătorul Necati Kocabay. Actriţa filmează acum pentru pelicula “Mahalleden Arkadaslar”.  

14-vedete-3.jpg

”iUmor” (Antena 1), locul al treilea, cu 894.000 de telespectatori

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1