Cine e frumoasa Anastasia, românca din „Kosem”, cea mai nouă telenovelă turcească

Fanii serialelor turceşti au un nou motiv de bucurie, căci, din 23 ianuarie, vor putea urmări o nouă poveste senzaţională. De la casa de producţie care a creeat „Suleyman Magnificul” iată că vine un nou serial turcesc, „Kosem”, în care actriţa din rolul principal este pe jumătate româncă.

De luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, la Kanal D va avea premiera serialului „Kosem”, o producţie istorică realizată de aceeaşi casă de producţie care a făcut şi “Suleyman Magnificul”. “Kosem” ne invită în lumea spectaculoasă, dar plina de pericole a secolului al XVII-lea, a Imperiului Otoman. Sub aceeaşi titulatură a “Secolului Magnific”, telespectatorii vor regasi in “Kosem” personaje - sultani, sultane, cadane, multe intrigi, o atmosferă intreţinută de teme muzicale asemănătoare celor din “Suleyman Magnificul”. „Kosem” a înregistrat un succes uriaş în ţări precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia şi multe altele. Anastasia Tsilimpiou este cea care a primit rolul Kosem dupa un casting exigent organizat în Turcia la care au participat peste 1000 de fete.

Anastasia, cea care îi dă viaţă sultanei Kosem, a ajuns cu repede la inimile telespectatorilor acolo unde serialul a fost difuzat. Originară din Grecia, tânăra are 19 ani şi era deja cunoscută în ţara sa când i s-a propus rolul lui Kosem, căci jucase deja în câteva producţii importante. Ce nu se ştie despre ea, e faptul ca provine dintr-o familie mixtă cu mamă grecoaică şi tatăl român. Anastasia nu e straină de România, căci a vizitat-o de câteva ori, fiind profund impresionată de ţara tatălui său. În serialul ce va debuta luni la Kanal D, frumoasa Kosem îi va fura inima sultanului Ahmed, care este stră-strănepotul sultanului Suleyman Magnificul. Ahmed este interpretat de actorul Ekin Koç, un tânar de 25 de ani, născut în Antalya, Turcia. Serialul se va difuza în fiecare săptămână, de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Din culisele serialului „Kosem”

Serialul turcesc recreează, în detaliu, o întreaga lume din Turcia Otomană, personajul central fiind sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Costume şi bijuterii spectaculoase, concepute special pentru aceasă producţie, decoruri care recreează palatele şi interioarele haremului Sultanei Kosem, scenariştii şi consultanţii istorici implicaţi în acest proiect ambiţios au făcut din serialul „Kosem” un produs de excepţie care a fost deja vândut în foarte multe ţări, printre care Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord etc. Aventurile, intrigile din harem, trădările, crimele şi nu în ultimul rând poveştile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turceşti şi mai ales al celor care au urmărit cu sufletul la gură „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.  Telespectatorii vor regăsi aceleaşi teme muzicale şi interpretări care i-au cucerit în coloana sonoră de la „Suleyman Magnificul”. 

Loading...