Chuck Norris împlineşte 79 de ani. Iata cele mai tari bancuri despre actor

Chuck Norris

Chuck Norris nu are che de chefuit
Chuck Norris se ţine bine, deşi e aproape octogenar
Foto: GuliverGetty Images

Erou al filmelor de acţiune din anii 1980, Chuck Norris şi-a păstrat nenumăraţi fani în întrega lume, deşi s-a retras din cinematografie. În România şi în toată lumea este încă foarte iubit şi astăzi, iar bancurile cu starul fac deliciul tuturor.

Cel mai mare pistolar al filmelor americane de acţiune din anii ‘80-’90 şi expert în arte marţiale, Chuck Norris s-a pensionat în urmă cu patru ani. Superstarul s-a retras din activitate după 50 de ani de carieră, pentru a se  ocupa de soţia sa bolnavă. Chuck Norris a dat în judecată 11 companii de medicamente pe care le acuză că i-au “otrăvit”-o pe partenera sa de viaţă. Gena Norris, de numai 55 de ani, s-ar fi intoxicat de la substanţele chimice folosite la investigaţiile medicale prin rezonanţă magnetică pentru artrita reumatoidă de care suferă. Medicii i-ar fi injectat medicamente pe bază de gadoliniu pentru a îmbunătăţi claritatea rezonanţei magnetice.

Chuck Norris îşi serbează ziua de naştere

Norris a cheltuit milioane de dolari pentru tratamentele Genei şi în prezent se ocupă numai de ea. Nu este interesat să facă mare petrecere de ziua sa. În urma tratamentelor greşite, soţia sa a rămas cu dureri de moarte şi nu se mai poate ţine pe picioare. Studiile au arătat că gadoliniul este un metal care este reţinut de unele organe, cum ar fi creierul, oasele şi pielea, afectându-le sănătatea. Actorul acuză producătorii de medicamente că ştiu riscurile acestui metal, numit gadolinium, însă nu avertizează consumatorii. Norris nu mai speră ca Gena să se facă bine. Aşa că, nu mai are poftă de chefuit, din această cauză.

Zodia Berbecului i-a dat mare curaj lui Chuck Norris

Născut la 10 martie 1940, în Ryan, Oklahoma, Chuck Norris este un Berbec tipic, curajos şi încăpăţânat. A fost as în arte marţiale şi a jucat în scene periculoase fără reţinere. Tot zodia i-a dat curaj să recunoască deschis că are un copil din flori. Norris a povestit reporterilor de la revista “The National Enquirer” că are o fiică pe care mult timp a ţinut-o ascunsă. Se numeşte Dina DiCiolli şi astăzi este deja o femeie în toată firea. El a făcut-o cu Johanna Brady, care la vremea când s-au cunoscut avea doar 19 ani. A sedus-o fără să-i spună că era însurat cu o altă femeie. În prezent, actorul menţine o legătură strânsă cu Dina DiCiolli.

Biografie Chuck Norris

Chuck Norris, pe numele adevărat Carlos Ray Norris, a avut părinţi de origine amerindiană şi irlandeză. Aceştia au divorţat când el avea 16 ani şi s-a mutat în California împreună cu mama lui. După liceu, a intrat în Forţele Aeriene Americane şi a fost trimis la o bază militară din Osan, Coreea de Sud. Acolo a dobândit numele Chuck şi a început să practice arte marţiale. A părăsit armata în 1962. A lucrat pentru Northrop Grumman şi şi-a deschis o şcoală de karate. În 1968, Norris a devenit campion la karate, a dobândit centură neagră în tangsndo şi taekondo. A practicat de asemenea  judo şi ju-jitsu. Campion la arte marţiale, el a debutat în cinema în 1968, în filmul “The Wrecking Crew”. Chuck Norris a fost căsătorit cu Dianne Holechek între 1958 şi 1988. Din căsnicia lor au rezultat doi băieţi, Mike (54 de ani) şi Eric (52 de ani). Din 1998, Norris este însurat cu fostul fotomodel Gena O›Kelley, care i i-a dăruit pe gemenii Alan şi Danile, de 16 ani. El are o avere de 70 de milioane de dolari.

Chuck Norris, filme

Actorul Chuck Norris a jucat în numeraoase filme de acţiune, între care şi primul său mare succes, “Drumul dragonului”, din 1972, în compania lui Bruce Lee. Starul a jucat în acest film pe când era campion mondial la karate. În 1974, el a urmat cursuri de artă dramatică la MGM Studio. Între 1993 şi 2001 a fost protagonistul serialului de mare succes “Walker, polițist texan”. Alte filme în care a jucat, care s-au bucurat de aprecierea publicului, au fost: “Disparut în misiune 2”, “Operaţiunea Delta Force”, “Lupul singuratic”, “Orașul fantomă”, “Asasinul mafiei”, “Invazia Americii”, “Dispărut în misiune 3”, “Misiune pentru preşedinte”, “Răzbunarea lui Logan” şi “Dispărut în misiune”.

Chuck Norris, bancuri

Simbol al filmelor de acţiune, actorul Chuck Norris este şi astăzi îndrăgit de toată lumea. Este de asemenea foarte cunoscut pentru bancurile create şi difuzate pe Internet de fani în care el este eroul principal. Iată o colecţie cu cele mai bune bancuri:

 • În loc de picături de ochi, Chuck Norris foloseşte sos picant
 • Nu există lesbiene, doar femei care nu l-au cunoscut încă pe Chuck Norris
 • Chuck Norris a lovit odată un cal în barbă. Descendenţii acelui cal se numesc acum girafe
 • Chuck Norris nu poartă ceas. El decide cât e ceasul
 • Chuck Norris nu va face niciodată infarct. Inima nu e atât de tâmpită să-l atace
 • Chuck Norris este atât de rapid, încât lumina nu îl poate găsi
 • Atunci când Alexander Bell a inventat telefonul avea trei apeluri nepreluate de la Chuck Norris
 • Chuck Norris a fost deja pe Marte. De aceea nu este nicio urmă de viaţă acolo
 • Chuck Norris şi Superman s-au luptat cândva. Iar cel care a pierdut a trebuit să poarte chiloţii deasupra pantalonilor
 • Chuck Norris a numărat până la infinit, de două ori
 • Chuck Norris a fost muşcat o dată de un şarpe cu clopoţei. După trei zile de durere şi agonie, şarpele a murit
 • Chuck Norris face focul cu două cuburi de gheaţă
 • Chuck Norris mănâncă supă cu furculiţa
 • Chuck Norris s-a uitat o dată la soare timp de zece ore. Şi soarele a clipit primul
 • Când Chuck Norris face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos
 • Chuck Norris a luat zece pe linie la examene doar pentru că a răspuns „Chuck Norris“ la toate întrebările
 • Dimineaţa, soarele îi bate în geam lui Chuck Norris ca să ceară voie să răsară
 • De ce sunt hoţi în România? Pentru că Chuck Norris este în concediu.

Erou al filmelor de acţiune din anii 1980, actorul Chuck Norris împlineşte 79 de ani şi este la fel de iubit pentru bancurile despre el.

 


 

Loading...