Charlize Theron, despre fiul adoptiv care se îmbracă în rochii: «Am crezut că este băiat, dar este fată»

charlize_theron_jackson_rochie2.jpg

Charlize Theron a explicat de ce își îmbracă fiul în rochii
foto: Hepta

Actriţa Charlize Theron a declarat că îşi creşte fiul adoptat ca și când s-ar fi născut fată, lăsându-l să se îmbrace ca atare, după ce micuțul i-a mărturisit acesteia, pe când avea doar trei ani, că el nu simte că este băiat. După ce a primit valuri de critici din partea admiratorilor ei în acest sens, vedeta a explicat de ce își îmbracă fiul în rochii și îl lasă să poarte peruci.

Ca și în cazul fetei Angelinei Jolie, Shiloh, care preferă să fie numită „John” și să poarte hainele fraților ei mai mari, se pare că și actrița Charlize Theron a întâmpinat această situație cu băiețelul ei, Jackson. Începând cu vârsta de trei ani, fiul adoptiv al vedetei i-a dezvăluit acesteia că are o afinitate pentru haine și accesorii ce în societatea actuală sunt catalogate ca fiind „de fete”. 

Charlize Theron a explicat de ce își lasă băiatul să se îmbrace în haine „de fată”

În ultimii ani, fiul lui Charlize, adoptat în urmă cu şapte ani, a purtat, astfel, mereu rochiţe şi peruci cu păr lung și s-a îmbrăcat asemenea surioarei lui, August. După ce fanii vedetei s-au tot întrebat care este motivul din spatele acestei „schimbări de look”, actrița a decis să clarifice situația, dat fiind faptul că unele persoane speculau că aceasta și-ar crește copilul potrivit ideii de „gender fluid”, ce implică nedefinirea neapărată a unui anume sex, ci lăsarea copilului în voie, ca acesta din urmă să decidă ulterior în ce categorie se încadrează, fără să se mai țină cont de natura organelor genitale. 

charlize_theron_jackson.jpg

Charlize Theron îi face pe plac fiului ei adoptiv, care preferă hainele de fete
foto: Hepta

Actriţa sud-africană, în vârstă de 43 de ani, a explicat că îşi creşte primul copil ca și când s-ar fi născut fată, după ce acesta i-a explicat că nu simte că este băiat. Vedeta de la Hollywood a dezvăluit că Jackson, unul dintre cei doi copii adoptaţi de actriţă, în vârstă de şapte ani, avea doar trei ani când i-a făcut această mărturisire. 

„Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată...”, a spus Charlize, potrivit Daily Mail. '„Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: 'Eu nu sunt un băiat!''”, a mai adăugat vedeta.

charlize-theron-copii.jpg

Charlize susține că „crește două fete”, pe Jackson și sora acestuia, August
Foto: Arhivă Click!

„Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru. (..) 

Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi'”, a explicat actrița. 
 

Loading...

Citește și

  • Charlize Theron, 43 de ani, a făcut senzaţie la Club China, din Berlin, Germania, la gala internaţională Cinema pentru Pace. Ea a defilat duminică seara îmbrăcată într-o rochie plasă care îi punea în valoare silueta de fotomodel.

  • Bombă! Brad Pitt şi Charlize Theron trăiesc împreună o poveste de dragoste, susţine ziarul britanic “The Sun”. Este prima relaţie serioasă a starului după ce s-a despărţit de Angelina Jolie în 2016.