Charlie Sheen s-a vindecat de HIV cu un leac străvechi?

shneen15-vedete-foto1-110-1.jpg

Sheen a zis că a scăpat de virusul HIV din sânge
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Cine ar fi crezut că laptele produs de caprele care suferă de artrită are nişte proprietăţi miraculoase în lupta împotriva celor mai periculoase maladii din lume? Şi, mai mult decât atât, Sheen a scăpat de virusul din sânge cu acest tratament contestat.

„Am salvat ţări întregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrită. Printre pacienţii mei s-a numărat şi Charlie Sheen, care m-a căutat după ce a fost diagnosticat cu HIV, în 2011”, a declarat ieri în timpul unui show de televiziune doctorul Samir Chachoua.

Zoom
Foto: Guliver/Splashnews

“Mi-am injectat în organism virusul pe care îl avea Sheen şi apoi m-am tratat singur. Aşa l-am convins pe actor să înceapă, în paralel cu tratamentul medicamentos, cura cu lapte de capră”, a declarat Chachoua. Într-adevăr, laptele acestor capre suferă o mutaţie la nivel celular din cauza afecţiunii. Charlie a anunţat la finele lui 2015 că la ultimele analize de sânge nu a mai fost detectat virusul HIV în sângele său. El a fost dat în judecată de peste 10 actriţe porno pe care le-a plătit în intervalul 2011-2014 că le-a expus la contaminare.

Zoom
Incredibil! Doctorul Samir Chachoua susţine că l-a făcut bine pe actorul de 50 de ani cu un leac străvechi
Foto: Guliver/Splashnews

Sheen are o avere de 150 de milioane de dolari, a cheltuit peste 10 milioane pentru a ţine secret diagnosticul şi aproximativ 5 milioane de dolari pe tratamentele costisitoare care au ţinut în frâu virusul. Nu s-a demonstrat ştiinţific faptul că laptele de capră bolnavă de artrită ar avea vreun rol în lupta contra bolilor. Asta în ciuda faptului că doctorul Chachoua a prezentat comunităţii ştiinţifice mai multe dosare ale pacienţilor care s-au vindecat inclusiv de cancer cu ajutorul celor trei pahare de 100 ml băute dimineaţa, la prânz şi seara.

loading...

Citește și

  • charlie sheen

    Steve Han (34 de ani) a fost asistentul personal al lui Charlie Sheen şi este omul care a trăit lângă celebrul actor cele mai nebuneşti momente în toţi aceşti ultimi ani în care fostul star din "Doi bărbaţi şi jumătate" a stat pe prima pagină a tabloidelor. Han a povestit pentru Daily Mail multe amănunte din viaţa zbuciumată a omului care a şocat Hollywood-ul săptămâna trecută, când anunţa faptul că este seropozitiv.

  • Actorul Charlie Sheen (50 de ani) este infectat cu HIV şi a ţinut secretul ani buni. Starul, care are o lungă listă de foste iubite şi aventuri de o noapte, a dat un interviu pentru un post american marţi (17 noiembrie), pentru a face dezvăluirile, dar presa americană a aflat totul înainte.