Charlie Sheen, doborât de lupta contra HIV: "Am vrut să mă sinucid"

charlie_sheen.jpg

charlie sheen
Charlie Sheen a mărturisit că a vrut să se sinucidă, pentru a scăpa de chin
Foto: Getty

Charlie Sheen a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor în lupta împotriva cumplitului virus HIV. El a mărturisit că a vrut la un moment dat să se sinucidă, dar mama sa a fost cea care l-a oprit.

Celebrul actor din serialul „Doi bărbați și jumătate”, a fost cu moralul la pământ în momentul în care a aflat diagnosticul, dar a considerat că era onest să-l facă public într-o emisiune televizată. A mărturisit însă că a dorit să-și pună capăt zilelor.

„În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț, dar mama mea se afla acolo. Nu aș fi vrut să fac asta în fața mamei sau să o las să curețe mizeria lăsată în urmă”, a declarat Charlie Sheen, potrivit Daily Star.

El a mai adăugat că întregul său comportament rebel nu era doar rezultatul alcoolului și al drogurilor. Actorul obișnuia să folosească o cremă cu testosteron, care contribuia în mod substanțial la comportamentul său eratic.

„Ce mai era și cu asta? Prea multă cremă cu testosteron pentru a încerca să îmi mențin vechiul libido, s-a transformat în steroizi.” Charlie Sheen a recunoscut că a avut o perioadă foarte grea, dar datorează tot sprijinul familiei, prietenilor și fanilor.

 

Loading...

Citește și

  • charlie sheen, avere, prostituate, HIV, somer

    E în sapă de lemn! Actorul Charlie Sheen este în sapă de lemn. A pierdut toată averea de 125 milioane de dolari din cauza aventurilor cu pornostarlete în urma cărora s-a infectat cu virusul HIV.

  • charlie sheen tratament hiv virus suprimat

    Veşti bune vin de la Hollywood! Charlie Sheen, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit toamna trecută că a fost diagnosticat cu HIV, iar ulterior el a încercat un nou medicament revoluţionar, PRO-140, cu ajutorul căruia este suprimat virusul, potrivit contactmusic.com. Actorul a mărturisit într-un interviu că medicamentul a oprit virusul să se mai extindă şi că acum este practic nedetectabil în sânge.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1