Céline Dion şi-a luat iubit tinerel

15-vedete-foto-1-3-col-hepta_3013015.jpg

Céline şi Pepe îşi petrec mai tot timpul împreună
Foto: Hepta

Zâmbeşte din nou! Céline Dion a reuşit în sfârşit să treacă peste durerea pierderii soţului. Cântăreaţa şi-a regăsit fericirea în braţele dansatorului Pepe Munoz. El este cu 17 ani mai tânăr decât ea.

La un an şi jumătate de la moartea soţului său, René Angélil, Céline Dion (49 de ani) trăieşte în sfârşit, din nou, bucuriile dragostei. Alesul său este dansatorul spaniol Pepe Munoz, în vârstă de numai 32 de ani. Artista, care a rămas cu uriaşa avere de 800 de milioane de dolari, după decesul partenerului său, nu este deranjată că iubitul tinerel este sărac. Înainte de a ajunge să danseze pentru Céline, Munoz se producea pe străzile din Madrid, aşteptând ca trecătorii să-i dea câţiva bănuţi pentru dansul lui.

În 2003, a fost descoperit de un agent de talente datorită căruia a evoluat în mai multe spectacole muzicale. A întâlnit-o pe cântăreaţa canadiană nu demult, după ce aceasta a lansat un concurs ca să găsească un dansator pentru turneul ei european. Dacă la început artista nu a vrut să recunoască faptul că trăieşte o poveste de dragoste cu Pepe, faptul că au început să fie văzuţi tot mai des împreună i-a dat de gol. Spaniolul spune că, iniţial, nu a fost atras de ea, îi plăcea doar muzica sa. Însă cu timpul Céline l-a cucerit. “Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară, am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan al ei”, a spus Pepe.

A fost căsătorită 22 de ani

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 16 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 6 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Loading...