Céline Dion s-a măritat în secret cu un dansator de 35 de ani?

celine_dion.

Céline Dion a zis că Pepe nu e interesat de femei
Céline Dion a rămas văduvă în 2016
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Au apărut zvonuri șocante că Céline Dion s-a măritat în secret. Alesul ei ar fi dansatorul spaniol Pepe, în vârstă de 35 de ani/

Céline Dion (52 de ani) s-a măritat în secret cu Pepe Munoz, potrivit unor zvonuri puțin credibile, susține publicația ”Voiri”. Însă este sigur că artista va debuta în cinema. Munoz o ajută mereu din umbră și au fost văzuți apropiați. De aici au pornit zvonurile. Însă cântăreața însăși a spus că bărbatul nu este interesat de femei. Va juca în serialul ”Outlander”, acest lucru este, însă, cert. Din cauza pandemiei de COVID-19, Céline Dion a fost obligată să renunţe la concerte şi la călătorii. Diva se bucură acum de natură. Așa că poate să încerce o nouă carieră.

Céline Dion a fost operată în secret! A ținut ascunsă afecțiunea de care suferea

Celine Dion, interviu emoționant despre soțul care a murit: «Mi-e dor de atingerea lui»

Vedeta stă mai mult cu gemenii ei

Până trece pandemia, vedeta canadiană a renunţat nu numai la concerte, ci şi la vacanţe în străinătate. Ea stă mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada,. Este mai fericită şi mai destinsă ca niciodată de când stă mai mult în natură. Mai tot timpul se află în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani. Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să stea în compania prietenei lui, în vila lor din Las Vegas. Diva nu se grăbeşte să-şi reia drumurile în turneu. Céline Dion şi-a propus să reia turneul mondial Courage World Tour la 19 martie 2021, la Paris. Vedeta, care are o avere de 800 de milioane de dolari, a fost căsătorită cu René Angelil, tatăl copiilor ei, din 1994, până acesta a fost răpus de cancer în 2016, la 73 de ani. Au apărut zvonuri șocante că Céline Dion s-a măritat în secret.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1