Céline Dion, primul interviu după moartea soțului: „René nu va pieri niciodată”

celine_dion_main.jpg

Celine Dion şi Rene Angelil au fost împreună 28 de ani
Foto: Getty

Céline Dion (49 de ani) și-a pierdut soțul, pe René Angélill, care a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, în 2016. Artista susține că încă îi simte prezența aproape tot timpul - când este pe scenă, când compune muzică și, mai ales, atunci când este alături de cei trei copii ai lor.

„Cred că voi purta doliu toată viața mea. Rene m-a pregătit pentru viață încă de la vârsta de doar 12 ani. Eu nu am întâlnit niciun alt bărbat. Nu am sărutat niciun alt bărbat în viața mea. Îmi este dor de el...îmi este dor de partenerul meu de viață, îmi este dor de îmbrățișarea bărbatului meu, de sărutul lui, îmi este dor să fac dragoste cu el”, a declarat cântăreața, potrivit The Sun.

Céline este încă devastată de moartea soțului: „Nimeni nu alege să fie bolnav. Întâmplarea face ca tu să te îmbolnăvești, iar tu ai opțiunea de a fi puternic sau slab. Oamenii de care ești înconjurat te vor ajuta enorm. Mai ales dacă știi că vei muri....trebuie să te bucuri de fiecare moment (...) René nu va pieri niciodată pentru mine!”.

loading...
Loading...

Citește și

 • celine dion rene angelil

  Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

 • Celine Dion a suferit enorm când soţul ei, Rene Angelil, a murit în ianuarie, după o grea luptă cu cancertul. Cântăreaţa, care avea 12 ani când l-a cunoscut, a dezvăluit că nici acum nu a trecut peste durere şi nu e pregătită să renunţe la el.

 • celin dion sot rene angelil

  Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

 • celine dion

  Celine Dion (47 de ani) este una dintre cele mai celebre cântărețe din lume. Melodia „My Heart Will Go On” i-a făcut pe mulți să lăcrimeze la finalul filmului Titanic. Totuși, deși mulți au auzit de ea, puțin o știu cu adevărat.

 • celine dion rene angelil

  Luna ianuarie a fost una neagră pentru Céline Dion (47 de ani). Artista a pierdut doi oameni dragi în doar o săptămână. Pe 14 ianuarie, soțul ei, René Angélil a pierdut lupta cu cancerlul, la vârsta de 73 de ani. La doar două zile, pe 16 ianuarie, fratele artistei , Daniel Dion, a murit din aceeași cauză, la vârsta de 59 de ani. Miercuri (20 ianuarie), Céline Dion a fost văzută pentru prima oară în public după trecere în neființă a celor doi.

 • Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.