Celine Dion a plâns lângă sicriul soţului. Imagini de la priveghi

celine_dion_priveghi.jpg

Celine Dion a stat până peste miezul nopţii la priveghi
foto: Global News

Celine Dion (47 de ani) a partipat joi (21 ianuarie) la priveghiul soţului său, Rene Angelil, care a murit pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani. Cu faţa acoperită de un văl negru şi cu părul prins, artista a apărut plânsă toată la căpătâiul lui Angelil.

Îndurerată, Celine Dion şi-a luat la revedere de la soţul mult iubit, alături de familie, prieteni şi fani care au venit să îşi exprime regretul pentru moartea lui Angelil. La slujbă au participat şi mama lui Celine, Therese (88 ani), fratele lui Rene Angelil, Andre, dar şi fiul cel mare al cântăreţei, Rene-Charles (14 ani). Cei trei copii ai lui Angelil din căsnicii anterioare au venit şi ei la eveniment.

Zoom
Celine Dion a izbucnit în lacrimi lângă sicriul soţului
foto: Global News

În ciuda faptului că trece prin clipe grele, Celine a ţinut să mulţumească tuturor celor care au ajutat-o şi sprijinit-o moral în aceste zile: "A fost o adevărată binecuvântare", a spus artista. 

Un moment emoţionat a fost acela în care Celine, îmbrăcată din cap în picioare în negru, a izbucnit în plâns când se afla lângă sicriul lui Angelil, iar apoi i-a atins umărul. 

"Are inima frântă. Nu sunt cuvinte. Suferă enorm. Dar încearcă să îşi macheze durerea", a declarat un apropiat, conform dailymail.co.uk

Zoom
Fiul cel mare al artistei, Rene Charles, a fost alături de mama sa tot timpul
foto: Global News

Trupul lui Rene Angelil a fost depus la Biserica Notre-Dame din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în 1994, iar admiratorii au putut să vină să îşi ia rămas bun de la el între orele 2 şi 9. Celine ar fi trebuit să stea doar 30 de minute la eveniment, însă a rămas cu mult peste miezul nopţii pentru a întâmpina cele câteva sute de vizitatorii. Ea a stat minute bune de vorbă cu fiecare persoană venită.

celine dion rene angelilZoom
Celine Dion şi Rene Angelil, în ziua nunţii

Rene Angelil va fi înmormântat vineri (22 ianuarie), la biserica Notre Dame, iar slujba va începe la ora 3, ora locală. 

 

loading...

Citește și

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani), Rene Angelil, a murit la vârsta de 73 de ani, joi (14 ianuarie). Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul.

 • celine dion rene angelil

  Luna ianuarie a fost una neagră pentru Céline Dion (47 de ani). Artista a pierdut doi oameni dragi în doar o săptămână. Pe 14 ianuarie, soțul ei, René Angélil a pierdut lupta cu cancerlul, la vârsta de 73 de ani. La doar două zile, pe 16 ianuarie, fratele artistei , Daniel Dion, a murit din aceeași cauză, la vârsta de 59 de ani. Miercuri (20 ianuarie), Céline Dion a fost văzută pentru prima oară în public după trecere în neființă a celor doi.

 • celine dion rene angelil

  Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

 • Fratele lui Celine Dion (47 de anI) a murit sâmbătă (16 ianuarie), la doar două zile după ce soţul ei a trecut în nefiinţă. Daniel Dion a fost răpus tot de cancer, boală care l-a ucis şi pe Rene Angelil.

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa.

 • celine dion rene angelil

  Așa cum era de așteptat, Céline Dion (47 de ani) și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas. Soțul artistei, René Angélil a murit joi dimineață (14 ianuarie), după o luptă cumplită cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.