Céline Dion, obsedată de un bărbat

Céline Dion 20361309.jpg

Céline Dion
Céline Dion îl caută pe fan pe reţelele de socializare
Foto: WENN

Céline Dion a făcut o adevărată pasiune pentru un fan pe care îl caută pe reţelele de socializare, pentru a-l invita la o emisiune. Cel puţin aşa susţine revista ”Ici Paris”.

Bărbatul, care este cu 15 ani mai tânăr decât ea, este înnebunit după ea. Acesta este un brunet a cărui identitate rămâne necunoscută.

fan.jpg

Fan
Fanul misterios a fost prezentat de revista "Ici Paris"

Céline s-a întâlnit cu el la 5 decembrie, la Paris, unde a fost împreună cu prietena ei, Julie Synder, cu prilejul unei emisiuni de televiziune. Bărbatul s-a ţinut ca scaiul după vedetă, spunându-i că vrea să cânte împreună cu ea. Şi-au vorbit numai două minute. Céline nu a avut timp să afle toate datele despre el. Dar nu l-a mai putut uita.

L-a căutat apoi pe Facebook. În colaborare cu Air Canada, cântăreaţa ar dori să-l invite la Montreal la înregistrarea unei emisiuni, în luna august.

Céline Dion (45 de ani) este căsătorită cu fostul ei impresar, René Angelil (71 de ani), care a fost operat în decembrie de cancer la gât. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au trei copii, René-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 4 ani.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1