Céline Dion îşi pierde vocea?

CLIIMA20121201_0015_1.jpg

A contractat un virus extrem de rar
Citeste tot despre: 

Este supranumită "Vocea secolului" şi a vândut peste 200 de milioane de discuri în lume. Din păcate, însă, glasul perfect al cântăreţei Céline Dion este pus în pericol de un virus de care se chinuieşte să scape.

Recent, Céline Dion (44 de ani) a făcut o vizită în Franţa, dar nu pentru a se întâlni cu fanii sau invitată în platourile de televiziune. Cântăreaţa a făcut o vizită la un medic ORL.

Sosită cu avionul privat de la Las Vegas, artista s-a dus glonţ, însoţită de doi bodyguarzi, pe strada Largillière din Paris pentru a fi consultată de doctorul Patrick Abitbol, care este un mare specialist în tratarea vocii.

Céline suferă de o fragilitate a corzilor vocale din cauza unui virus, care i-a mai dat bătăi de cap. Anul trecut, în luna februarie, ea a trebuit să anuleze o serie de concerte din această cauză.

De la debut, în 1981, Céline Dion a lansat numeroase hituri, între care şi celebra piesă din filmul "Titanic", "My heart will go on". Ea este căsătorită cu impresarul René Angélil (70 de ani) şi au împreună trei copii: René Charles (11 ani) şi gemenii Eddie şi Nel­son, în vârstă de 2 ani.

Probleme, de acum 4 ani

Céline Dion a început să aibă probleme cu vocea din anul 2008. Pe lângă tratamentele la medic, diva foloseşte şi un întreg ritual pentru ca să îşi dreagă glasul înainte de concerte.

Bea gălbenuşuri de ou, care sunt bogate în vitamina D şi au efecte miraculoase de combatere a răguşelii, şi ceai de tei călduţ cu lămâie.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1