Celebritățile care au fost căsătorite (sau ÎNCĂ SUNT) cu persoane gay!

persoane-gay.jpg

Peter Marc Jacobson & Fran Drescher
foto: Getty Images

Într-o lume actuală, în care persoanele gay își trăiesc pasiunile și iubirile în văzul lumii, e greu să ne imaginăm că, acum nu mulți ani, unele persoane își ascundeau orientarea sexuală și se căsătoreau cu persoane de sex opus doar pentru a nu fi priviți altfel de societatea în care trăiau.

Vorbim chiar despre celebrități de la Hollywood, care au ieșit, ulterior, în față, și și-au declarat orientarea sexuală, deși asta a însemnat un proces de divorț scandalos, secrete dezvăluite și multă durere cauzată partenerilor de viață. Dar, vorbim și despre acele staruri hollywoodiene care, deși sunt gay, încă sunt căsătoriți cu parteneri de sex opus, în încercarea de  a mai salva niște aparențe. Haideți să vedem despre cine e vorba!

Fran Drescher – Peter Jacobson

Celebra actriță din „Dădaca” s-a căsătorit în 1978 cu Peter Jacobson. 21 de ani mai târziu, după un mariaj cu Fran, Peter recunoștea că e gay. Cei doi n-au avut niciodată copii, însă au rămas foarte apropiați, actrița declarând mereu că relația lor a fost ”rară și neconvențională”. În prezent, Fran este o susținătoare activă a comunității gay.

Vezi aici continuarea acestui articol!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1