Celebrități despre care habar n-aveai că au un geamăn

gettyimages-694991162.jpg

Vedete care au un frate geamăn și nu mulți știau
foto: Getty

Odată ce ești celebru, toată lume este cu ochii pe tine și pe oamenii cu care îți petreci timpul. Unele vedete internaționale au un frate geamăn despre care nu multă știu și asta pentru că fie nu seamănă, fie nu cochetează cu camerele de filmat sau aparatele foto.

Unele vedete, cunoscute și apreciate de întreaga lume, au și un frate geamă despre care mulți nu știu.

Scarlett și Hunter Johansson

 

Scarlett este una dintre cele mai cunoscute fețe de la Hollywood, datorită rolurilor din filme celebre. Actrița are un geamăn cu care s-a afișat de multe ori pe covorul roșu, însă cei doi nu prea seamănă, de aceea nu multă lume știe că sunt frați. Acesta lucrează la diferite obiecte cu scop caritabil și se implică în campaniile politice. În 2008 l-a ajutat pe Obama în campania sa.

Vin Diesel și Paul Vincent

diesel.jpg

foto: BBC News

 

Mulți nu știu că Vin Diesel (Mark Sinclair Vincent, pe numele lui adevărat) are un frate care activează, de asemenea, în industria entertainment-ului. Disel nu a făcut mare tam-tam cu această parte a vieții sale, până în 2013 când a publicat pe internet o poză alături de Paul și a scris ”cei doi Pauli”

Ashton și Michael Kutcher

 

Ashton Kutcher are și el un frate geamăn pe nume Michael, care a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală de când era doar un copil și a suferit și un transplant de inimă.

Rami și Sami Malek

rami_malk.jpg

foto: BBC News

 

Robot sau Remi Malek este un actor celebru, iar fratele lui geamăn lucrează în Los Angeles ca profesor.        

Will și Rupert Young

 

Will Young a devenit o vedetă tv după ce a participat la un concurs de talente pe care l-a și câștigat. Bineînțeles, are și un frate, Rupert, ambii activând în industria televiziunii.

Kiefer și Rachel Sutherland

kiefer.jpg

foto: BBC News

Kiefer Sutherland este cu adevărat un personaj. Acesta devenit faimos datorită rolului în care,timp de 24 de ore, nu a mâncat, nu a baut, nu amers la baie și nici nu a dormit. Actorul are o săoră, ba chiar geamănă care lucrează ca sup4raveghetor la un post de producție.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1