Cele mai în vogă cântărețe hip hop, în sânii goi și fără chiloți, la o festivitate

hh_awards.jpg

hip hop awards
Mai multe vedete din showbizul american, în ținute de-ți taie respirația la Hip Hop Awards
Foto: Getty

Cele mai celebre cântărețe americance de hip hop au strălucit la propriu pe covorul roșu în cadrul unei festivități de premiere a artiștilor din acest gen muzical.fotomodelul Keyshia a venit complet goală, acoperindu-se doar cu o ținută transparentă.

BET Hip Hop  Awards a fost oportunitatea perfectă pentru cele mai în vogă cântărețe hip hop din Statele Unite să-și afișeze silicoanele și formele apetisante. Potrivit Daily Mail, la eveniment au participat și vedete de televiziune, precum Blac Chyna și Keyshia, care au atras toate privirile datorită ținutelor extravagante și neobișnuite pe care le-au purtat.

catarete_hip_hop_4.jpg

hip hop awards
Decolteul lui Cardi B a atras toate privirile
Foto: Getty

Cardi B (24 de ani) a venit într-o rochie argintie, foarte strălucitoare și despicată mult deasupra coapselor, oferind o priveliște destul de riscantă pentru zonele sale intime. De departe, decolteul a fost cel care a atras cel mai mult atenția. Sânii aproape că i-au ieșit din rochie, dar cântăreața nu a fost deloc rușinată.

catarete_hip_hop_2.jpg

cardi b
Cardi B nu a renunțat la decolteu nici pe scenă
Foto: Getty

La rândul ei, Blac Chyna a optat și ea pentru o ținută care i-a pus foarte bine în evidență formele, în special sânii și posteriorul. O ținută din două piese, cu găurele dese care au dat impresia că a fost îmbrăcată în dantelă, fosta iubita a lui Tyga și a lui Rob Kardashian, a fost și ea una dintre divele care au atras atenția.

catarete_hip_hop_1.jpg

hip hop awards
Ținutele lui Blac Chyna și a Keyshiei i-au lăsat pe invitați cu gura căscată
Foto: Getty

O prezență uluitoare a fost și fotomodelul Keyshia Ka’oir, care a venit într-o salopetă extrem de transparentă prin care s-a observat că diva a preferat să-și lase acasă lenjeria intimă, sutienul și chiar chiloții deopotrivă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1