Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu în prima zi de Berlinale 2019. Juliett Binoche, perfectă la 54 de ani

berlinale-2019-juliette_-binoche.jpg

Berlinale 2019. Juliette Binoche a purtat una dintre cele mai frumoase rochii din prima zi a festivalului
foto: Getty

Festivalul de Film de la Berlin a început joi (7 februarie), cu premiera filmului "The Kindness of Strangers", aflat în competiţie pentru un Urs de Aur. Actriţele invitate pe covorul roşu la Berlinale 2019 au impresionat cu rochii frumoase, dar călduroase, având în vedere că au fost doar 5 grade în capitala Germianiei.

Parada rochiilor de la Berlinale 2019 a avut-o în frunte pe preşedinta juriului, actriţa Juliett Binoche, care a optat pentur o rochie lungă, cu fustă neagră şi top nude, o ţinută clasică. Rochia, care s-a aşezat perfect pe trupul lui Juliett, i-a scos în evidenţă silueta de adolescentă. Asta chiar dacă actriţa are deja 54 de ani. La fel de bine se ţine Andie MacDowell, care la 60 de ani a venit pe covorul roşu într-o rochie neagră, simplă, dar care a prins-o de minune. Iar soţia lu Sting, Trudie Styler (65 de ani), membră a juriului, a impresionat şi ea cu o rochie lungă până în pământ, roşie. 

Cele mai frumoase rochii din prima zi de la Berlinale 2019

 • Andie Macdowell
  foto: GettyImages
 • Andrea Riseborough
  foto: GettyImages
 • Anke Engelke
  foto: GettyImages
 • Heike Makatsch
  foto: GettyImages
 • Maria Dragus şi Clemens Schick
  foto: GettyImages
 • Sebil Kekilli
  foto: GettyImages
 • Toni Garrn
  foto: GettyImages
 • Trudie Styler
  foto: GettyImages
 • Zoe Kazan
  foto: GettyImages
 • Berlinale 2019. Juliette Binoche a purtat una dintre cele mai frumoase rochii din prima zi a festivalului
  foto: Getty
 • Maximize

1/10

Şi vedetele din filmul de deschidere, "The Kindness of Strangers", regizat de Lone Scherfig, au strălucit pe covorul roşu de la Berlinale 2019. Actriţele Zoe Kazan şi Andrea Riseborough, care apar în peliculă, au ales şi ele rochii care le-au ţinut de cald. Zoe a purtat o rochie lungă, cu imprimeu floral, iar Andrea a ales să îşi pună dressuri groase pe sub rochia-mini neagră, cu guler din perle. 

Mai îndrăzneaţă a fost actriţa româncă Maria Dragus, cunoscută pentru rolul din "Bacalaureat", care a purtat o rochie cu bretele, neagră. Modelul Toni Garrn a avut grijă şi ea să nu dârdâie de frig, într-o rochie lungă, cu mâneci până în pământ. Nu a renunţat însă crăpăturile sexy, care au lăsat la vedere ceva piele. 

Berlinale 2019. "Monştri", singura producţie românească de la festival

La Berlinale 2019 va fi proiectată o singură producţie românească. "Monştrii", lung-metrajul de debut al lui Marius Olteanu, a fost selectat în secţiunea Forum. Filmul prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu. Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă. Din distribuţie fac parte Judith State (Sieranevada), Cristian Popa, Alexandru Potocean şi Şerban Pavlu, conform adevarul.ro. 

Berlinale 2019. Când vor fi decernate premiile

Trofeele Berlinale 2019 vor fi decernate în data de 16 februarie, potrivit dw.com. Anul trecut, o producţie românească a luat mult doritul Urs de Aur: "Touch Me Not", al Adinei Pintilie, un film care a stârnit controverse în ţară, dar care a fost lăudat de presa de specialate din străinătate

Ursul de Argint se dă pentru regie, actorie, scenariu, iar celelalte secţiuni vor avea şi ele trofee. Ursul de Aur Onorific va fi înmânat, la Berlinale 2019, actriţei britanice Charlotte Rampling, iar regizoarea Agnes Varda va primi o Berlinale Camera, trofeu dat realizatorilor de film. 

Loading...